İnoto Hyundai Tucson 2021 Model Şanzıman Titreme Sorunu

Ferhat
11 Eylül 2024 22:48

2021 Model Hyundai Tucson Prime paket dizel otomatik 4x2 araç sahibiyim. Araçta kalkışlarda ve düşük hızlarda titreme ile silkelenme sorunu var. Bu durum için 17.08.2024 tarihinde Kayseri Hyundai hb inoto yetkili servisine gittim. Servis çalışanları titremenin olduğunu ancak değişim seviyesinde olmadığını, ne hikmetse benim çok bariz şekilde hissettiğim titreme arızasının makine tarafından algılanmadığını, garanti kapsamında yapılması için makine tarafından algılanması gerektiğini söylediler. Bu husus kullanım sırasında ciddi sorun oluşturmakta ve bu zamanla düzelecek bir şey olmayıp daha da artarak ilerlemektedir. İnternetten araştırdığımda bu arızanın aynı marka model araçların çoğunda olduğunu gördüm. Hyundai gibi uluslararası bir markanın müşterilerini mağdur etmeden bu sorunu hızlı bir şekilde (gerekirse müşterinin aramasını beklemeden araçları geri çağırarak) çözmesini beklerdim. Belli ki bu araçlarda bir üretim hatası var ve bu kronik bir sorun. Artan titreme üzerine 11.09.2024 tarihinde Kayseri Hyundai hb İnoto servisini aradım durumun acil olduğunu söyleyerek 14.09.2024 Cumartesi tarihine randevu istedim ancak bana 1 haftadan önce randevu veremeyeceklerini söylediler. Aracım garanti kapsamında olup kullanıcı kaynaklı olamayan bu arızanın bir an önce çözülmesini istiyorum.

Abdussamed sonuçtan hiç memnun değil

03 Şubat 2024 14:23
Muharrem sonuçtan hiç memnun değil

İnoto Hyundai Tucson Şanzımanda Titreme Ve Motorda İnleme Sorunu

Muharrem
13 Mayıs 2024 15:48
Derya sonuçtan hiç memnun değil

Hyundai Tucson: Bitmeyen Servis Çilesi Ve Çözülemeyen Sorunlar

10 Kasım 2024 13:50

Garanti Kapsamı Reddi Ve Müşteri Hizmetlerinde Hayal Kırıklığı

Yusuf
03 Ekim 2025 19:25
Ender sonuçtan hiç memnun değil

Hyundai Ata Servisinde Randevu Ve Hizmet Sorunları Yaşadım

04 Eylül 2025 16:08