Innovation Mecidiyeköy Güzellik Merkezi Cildim Mahvoldu!

21 Kasım 2024 20:31

Bir ay önce Gold plazma işlemi yaptırdım. Dört beş tane sıkma lekesi için gittim şu an cildim berbat halde. Suratımın bu şekil dökmesini berbat olmasını bildirdiğimde merkezimize gelin yardımcı olalım diyorlar ama neyin yardımı yapılabilir ki daha bu cilt nasıl düzelir. Ayrıca daha işlem yaptırıp para da vermek istemiyorum. İki buçuk milyar diye indirimli olarak gittim altı küsur milyarım gitti. Üstüne bir de eksiğiniz var diye fazla para alınmaya kalkışıldı. Şu an suratım berbat halde iki aya yaklaştı düzelir dedim cilt kusuyordur dedim ama daha da kötü. Suratımın şu anki halini anlatamam yara dökmüş gibi mahvoldu. Çok pişmanım altı milyarlık işlem sonucu cildim mahvoldu resmen.

03 Temmuz 2025 14:46 (Şikayetten 7 ay sonra)

Merhaba. Bu işlemi İnnovation Beykent şubesinde yaptırmadığınızı teyit ettik. Beykent şubemizde böyle bir danışan kaydı bulunmuyor. Başka şubeler bize ait değildir. Mecidiyeköy şubeyle iletişime geçip şikayetinizi kaldırmanızı talep ederiz.

Emre

Bende aynı merkeze yaptırdım 10 bin TL'ye yakin ürünlerle birlikte param çöp oldu. Son seansıma gittim cilt bakimi yapıldı buhar makinesi bozuk denilerek daha sonra Gold plazma için anestezi kremi sürüldü birden bana sizin Gold plazmanız gorunmuyo sistemde dedi gorunmuyosa beni 1 gün önceden nasıl aradınız Gold plazmaya gelecek misiniz diye dedim sonra dediler ki cihazımız bozuk o nedenle alamayacağız denildi ne zamandır bozuk diyorum 2 haftadır diyor 2 haftadır bozuk cihaz için cilt bakımından 5dk öncesine anestezi kremi sürülüyor yani yalan üstüne yalan

Emre

Bende 3 gün önce yaptırdım aynı merkeze ilk seansımdı size kim yaptı Gold plazmayı?

Gülümser Koç Estetik & Güzellik G******* K** İşlemi Yaptırdığım Uzman Adını Neden Vermiyorsun?

12 Ocak 2024 20:45
Kudret sonuçtan hiç memnun değil

Plazma Pen İşlemi Sonrası Hayal Kırıklığı

07 Kasım 2024 11:34