Duygu sonuçtan hiç memnun değil

23 Ekim 2023 13:14

2015 yılında aldığımız İnglesina bebek arabamızın ikinci bebeğimde alttaki çapraz bağlantılarından bir tanesi kırıldı. Tamir edilmesi için destek olunmasını rica ederim.

6500 TL lik tamirat masrafı yorumları görmekteyim, yeni bir araba kadar masraflı bir tamirat talep edilmesi makul gözükmüyor.
Çözüm rica ediyorum.
Teşekkürler

02 Kasım 2023 21:33

İnglesina bebek arabasının çapraz parçası kırılmıştı. Teknik servis arabanın çapraz kısmını tamir etti ancak çalışan frenlere zarar vermiş halde teslim etti.

Ben frenlerle ilgili hiçbir şikayet belirtmememe rağmen frenleri de bozulmuş tamir edelim mi diye mail attılar. Hayır sadece çapraz parçayı tamir edelim dedim.

Arabayı teslim aldığımda frenlerin bıraktığım halinden çok daha kötü durumda olduğunu fark ettim. Siz yanlış hatırlıyorsunuzdur seklinde cevap aldım.

Teknik servis arabama zarar verdi. Çözüm üretilmesini bekliyorum.

Ek
23 Ekim 2023 14:55 (Şikayetten 1 saat sonra)
25 Ekim 2023 12:58

Merhaba Formu doldurdum Medizane teknikten e posta geldi parça değişimi için 6.590 TL istiyorlar. Tek parça için çok yüksek bir değişim ücreti, müşteri memnuniyeti için indirim yapabilir misiniz? Teşekkürler

25 Ekim 2023 14:15

Merhaba Duygu Hanım Talebiniz ilgili birime aktarım sağlanmıştır. Adınıza özel olarak %30 indirim kodu tanımlanmıştır . Yetkili servisimiz sizlere geri dönüş yapıyor olacaktır. Sağlıklı günler dileriz.

26 Ekim 2023 15:23

Destekleri için teşekkür ederim

01 Kasım 2023 18:13
İnglesina Bebek Arabası Kırılma

Teknik servis arabanın çapraz kısmını tamir etti ancak hafif bir aksama ile çalışan frenlere zarar verdiler. Ben frenlerle ilgili hiçbir şikayet belirtmememe rağmen baba frenleri de bozulmuş tamir edelim mi diye mail attılar. Hayır sadece çapraz parçayı tamir edelim dedim. Arabayı teslim aldığımda frenlerin bıraktığım halinden çok daha kotu durumda olduğunu fark ettim. Siz yanlış hatırlıyorsunuzdur seklinde cevap aldım. Ben gayet iyi hatırlıyorum. Sol frenin vidası da yamulmuş. İğne gibi çıkıntı olmuş. Öyle bir çıkıntı olmadığına eminim. Olsaydı bebeğime batar endişesiyle aksiyon alırdım zaten. Teknik servis arabama zarar verdi. Çözüm üretilmesini bekliyorum.

27 Şubat 2024 14:44

Gencay sonuçtan çok memnun

09 Ocak 2024 21:17
"Medizane ye ve inisiyatif alarak tamiri gerçekleştiren Ergin beye çok teşekkür ederim. Yeni gibi tamir edildi."
İnglesina Çapraz Bağlantı Kırılması

Sıraç
26 Temmuz 2023 19:10
Arzu sonuçtan çok memnun

05 Ağustos 2023 19:05
"Sorunumla anında ilgilenildi, süreç takip edildi ve memnun olacağım şekilde çözüldü. Çözüm odaklı yaklaşımlarından dolayı bu markadan vazgeçemeyiz. Teşekkürler."
İnglesina Bebek Arabası Alt Kısım Çapraz Yer Sorunu

28 Ağustos 2023 14:27
İnglesina Trilogy Bebek Arabası Yüksek Tamirat Bedeli
Serkan sonuçtan hiç memnun değil

18 Temmuz 2024 10:26