Ntc sonuçtan hiç memnun değil

infostar.com.tr Garanti Kapsamında Ücret Talebi Ve İletişim Sorunları

05 Aralık 2024 12:11

13/09/2024 tarihinde banayeni.com üzerinden satış yapan infostar ltd. Şti. Firmasından 1312423 ilan numaralı ürünü 1985 TL ücret karşılığında satın aldım. Ürünü bir ay bile kullanmadan arıza oluşunca garantili olduğundan 13/11/2024 tarihinde KP0529****912 takip numarası ile PTT Bozüyük şubesinden ücretini (garantili bir üründe hiçbir isim altında ücret alınamayacağı yasal olarak bildirilmiş olduğu halde) ödemem gerektiğini söylediklerinden ücretini ödeyerek gönderdim. Kendilerine telefonla ulaşılamıyor ve aradığınızda WhatsApp hattına yönlendiriyorlar WhatsApp'tan ürün durumunu sorduğumda bir gün sonra cevap yazdılar ve göndereceklerini söylediler. 04/12/2024 tarihinde ürün MNG Kargo ile geldi. Kargo ücreti olan 135 TL yi ödemeden göndermişler. Bende firmaya wh. Tekrar yazdım. Durumun düzeltilmesini aksi takdirde Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağımı söyledim. Firmanın yasalar umurumda değil anlaşılan garantili üründe kargo ücreti tüketicinin ödemek zorunda olduğu bir durum olmamasına rağmen bana ödetmeye kalkıyorlar. 04/12/2024 itibari ile Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurdum.

Aydin sonuçtan hiç memnun değil

infostar.com.tr Firmasının İş Disiplinine Hayran Kaldım!

21 Aralık 2023 20:34
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

30 Ocak 2025 10:19
Exensmart.com | Exenmarket.com Kargoya Verilmeyen Sipariş Ve Geçiştirici Cevaplarla Mağduriyet

14 Haziran 2025 12:00
Siparişim Teslim Edilmedi Para İadesi De Yapılmıyor
Murat sonuçtan hiç memnun değil

14 Ağustos 2024 16:48
Emir sonuçtan çok memnun

12 Haziran 2024 14:01
"Sorun hızlıca çözüldü. Teşekkür ederim."