Aydin sonuçtan hiç memnun değil

infostar.com.tr Firmasının İş Disiplinine Hayran Kaldım!

21 Aralık 2023 20:34

2/10/2023'de infostar diye bir firmadan HP laptop için şarj cihazı aldım. Ne kadar kaliteliymiş ki 1 ay geçmeden bozuldu. 2 yıl garantisi var dedikleri için faturadaki adrese yolladım. Faturasıyla beraber. 1 aylık beklemeden sonra (ben arayıp öğreniyorum, onlar zaten aramıyor) sözde değiştirmişler bana yenisini yollamışlar, fakat Sürat Kargo firmasıyla anlaşmaları olduğu için Sürat Kargo'yu tercih ederek.

Kargo firması benim adresimden 20 km uzaktaki şubeye benim paketimi (nasıl becerdilerse) götürmüş. 1 ay daha geçince infostar firmasını aradım bana benim paketimin İstanbul/Mimaroba şubesinde olduğunu söylediler. Bende kargo takip numarasını alarak şubeyi aradım ama tel. Numarasını farklı günlerde defalarca aramama rağmen tel. Açan olmadı. Numarası değişmiştir belki diyerek internetten baktığımda numaranın doğru olduğunu gördüm. Ancak bir türlü ulaşmak nasip olmadı.

Daha sonra aldığım infostar firmasını aradığımda bana adaptörün oradan alınmadığı için geri geldiğini söylediler. Bende paketimin farklı bir kargo firmasıyla ödemenin bana ait olması karşılığında tekrar yollanmasını istediğimde biz 200 lira kargo ücreti ödedik bize bu ücreti öderseniz paketinizi tekrar yollarız dediler.

Tekrar yolladıklarında da en az 100 TL. Ben kargo ücreti ödersem 300 liraya benim adaptör gelecekmiş. Adaptörün yenisi zaten 270 lira. Benim açık adresim zaten belliyken 20 km. Uzaktaki şubesine yollayan sürat kargomu suçlu yoksa böyle kalitesiz bir firmayı tercih ettiğim için ben mi suçluyum kararı sizlere bırakıyorum.

Adaptörde onların olsun istemiyorum artık, başka bir firmadan başka bir marka tercih etmek benim için daha karlı olacak.

infostar.com.tr İnfostar Kalitesi Veya Kalitesizliği

26 Temmuz 2024 19:53