Furkan sonuçtan hiç memnun değil

İnfinite Performance Stage 1 Yazılım Turbomu Kesti

İnfinite Performance Stage 1 Yazılım Turbomu Kesti
01 Ocak 2024 16:24

2016 model Audi A4 1.4 tfsı aracıma İnfinite Performance üzerinden Stage 1 yazılım yükledim. Yazılım yükledikten sonra ilk sürüşte aracımın turbo sistemi arızalandı. Durumu yetkili kişilere aktardığımda herhangi bir masrafı karşılamayacaklarını belirttiler. Yeniden turbonun paletlerini yaptırmak zorunda kaldım ve işçilik dahil 5 bin lira harcadım. Üstelik yazılım için de ücret ödedim. Esnaflık ve kurumsallık anlamında memnun kalmadım. Ayrıca web sitelerinde 5 yıl yazılım ve 2 yıl motor garantisi verdiklerini belirtmişler, ancak bu tamamen gerçek dışı.

Köksal

Merhabalar sistemimizde ve merkezimize bu şekilde bir şikayette dönüş yapılmamıştır. Size detaylı bilgi verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi ve araç plakanızı bizimle paylaşmanız durumunda size en kısa sürede dönüş yapılacaktır

Remzi sonuçtan hiç memnun değil

Infinite Performance İnfinite Performans Çözülemeyen Sorunun Ücret İade Edilmemesi.

22 Haziran 2024 15:12
Efe sonuçtan hiç memnun değil

İnfinite Performance Şikayeti

28 Aralık 2024 15:40
Ayhan sonuçtan çok memnun

Yazılım Sonrası Aracımda Gürültü Ve İade Sorunu

24 Kasım 2024 23:59
"Yaşamış olduğum problem ile ilgili geri dönüşlerinden ve sorunumu çözmelerinden dolayı Ecumasters firmasına ve Murat Bey'e çok teşekkür ederim. Çalışma Hayatlarında kolaylıklar ve başarılar dilerim. Saygılarımla"
Yazılım Sonrası Aracımda Gürültü Ve İade Sorunu