Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

İncehesap Ve Penta Teknolojileri Müşterilerini Mağdur Ediyor

02 Nisan 2024 08:48

İncehesap.com internet sitesinden 1 Aralık 2023 tarihinde satın aldığım MSI Pulse 15 markalı cihazımı (laptop) son üç ay içerisinde üç defa aynı arızadan dolayı MSI yetkili servisi ServisPoint servisine gönderdim.

Son servise gönderdiğimde ServisPoint tarafından cihazın alıkonularak değişim kararı verildiğini ve tarafıma değişim raporu gönderildiğini öğrendim. Aldığım raporu iletişim bilgilerimle birlikte İncehesap'a görüşmek üzere mail olarak ilettim. Raporu gönderdiğim mailde ve telefon görüşmelerimde her seferinde ücret iadesi istemediğimi, cihazın stokta olan ya da muadili ile değişimini talep ettiğimi belirttim.

Ancak sonraki günlerde yetkili servisten ürünün stoğunun ve muadilinin olmadığı gerekçesiyle ücret iadesi yapılacağını ve 1-7 iş günü içerisinde hesabıma yatırılacağını bildiren bir mail aldım. Bunun üzerine, bu işlemi kimin karar verdiğini öğrenmek üzere İncehesap'a mail atarak benimle iletişime geçmelerini talep ettim.

Firma tarafından yapılan dönüşte, bu kararın yetkili servis olarak iletişim kurdukları Penta Teknoloji firması tarafından verildiği belirtildi. Penta Teknoloji firmasıyla yaptığım görüşmede, İncehesap firmasına muadil ürün önerisini mail olarak bildirdiklerini ve cevap alamadıkları için ücret iadesi işlemini oluşturduklarını ifade ettiler. Hatta bana önerilmesi gereken muadil ürün bilgilerini bile paylaştılar. Bu ürün MSI Sword16HXB14VFKG 061XTR I7 14700HX modeliydi. İncehesap firmasının, Penta Teknoloji firmasının sunduğu muadil ürünü bana bildirmeyip, sonuç olarak beni mağdur edecek şekilde ücret iadesi işlemi çıkardığını kendi araştırmalarım sonucunda öğrendim. Bu sorunu bir an önce çözmezseniz Tüketici Mahkemesi'ne başvuracağımı bildiririm.

02 Nisan 2024 09:00 (Şikayetten 12 dakika sonra)
Yusuf
Yusuf
16 Nisan 2024 00:29

Herhangi bir geri dönüş yapmadınız Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuruda bulundum iyi çalışmalar.

Monitör Değişiminde Alt Model Ve Fiyat İadesi Teklifiyle Mağduriyet

24 Temmuz 2025 11:54
monitor-degisiminde-alt-model-ve-fiyat-iadesi-teklifiyle-magduriyet-2.jpg

24 Haziran 2024 17:16
İncehesap Ürünüme Değişim Çıktı Lakin Ürünümü Yollamıyorlar
İncehesap Ürünüme Değişim Çıktı Lakin Ürünümü Yollamıyorlar

Monitör Değişimi Ve Para İadesi Sürecinde Yaşadığım Mağduriyet

06 Ekim 2025 11:41
Serdar sonuçtan hiç memnun değil

12 Ocak 2024 16:36
İncehesap Kurumsallıktan Uzak Lakayıt Müşteri Hizmetleri
Faruk sonuçtan hiç memnun değil

Monitör Değişiminde Yetersiz Çözüm Ve Mağduriyet

25 Haziran 2025 22:20