In Street Mağazasından Almış Olduğum Adidas Marka Ayakkabı Şikayeti

06 Eylül 2024 19:13

Yaklaşık üç ay önce In Street mağazasından Adidas marka spor ayakkabı aldım, toplasam 4 defa giymişimdir.
2 hafta önce sağ ayak dış tarafta açılma fark ettim, ürünü In Street mağazasına götürüp incelenmesi için merkeze gönderdiler.
Bugün ürün mağazaya geldiğine dair mesaj geldi. Mağazaya gittiğimde üründe herhangi bir üretim hatası olmadığını, iade veya değişim yapılamayacağı bilgisi verildi. Ürünü tekrar incelemeye gönderdim.
Şimdi ürünü yaklaşık olarak 10 gün incelemede kaldı, şimdi tekrar incelemede bir o kadar kalacak ve bariz olan hatayı yok saymalarını bu firmaya yakıştıramadım. Firma o zaman sattığı ürünlerin tamamına güvence vermiyor. Üretim hatası olsa dahi bundan ben bunu anlıyorum.
Sayın yetkililer, almış olduğum ürünün parasını kolay kazanmıyorum, büyük firmasınızdır, güvenlisinizdir, aldığım üründe problem olduğunda yardımcı olacağınızı düşünerek aldım. Aynı markayı diğer firmalardan da alabilirdim. Lütfen eklediğim görüntüyü izleyip mağduriyetimin daha fazla olmaması adına ve müşteri memnuniyeti adına değişim onayını vermenizi rica ediyorum.

07 Eylül 2024 10:08 (Şikayetten 14 saat sonra)

Değerli Müşterimiz , Talebinizin en kısa sürede çözümlenmesi için tarafınıza dönüş yapacağız. Saygılarımızla IN STREET Müşteri Hizmetleri

14 Eylül 2024 19:14

Pazartesi gini FLO müşteri hizmetleri arayıp yaşamış olduğunuz mağduriyetin giderilmesi için size yardımcı olacağız ama ürünü incelemeye gönderdiğiniz için sonucu beklemek zorundayız sonuç incelemeden red cevap gelir ise aramış olduğum numaradan arayıp ismimi vermeniz halinde size dönüş yapıyor olacağım dedi Devran Bey İnceleme sonucu red gelince bende müşteri hizmetleri arayıp Devran Bey ile görüşmek istiyorum mümkün değilse aramasını sağlayabilir misiniz diye bilgi bıraktım çok teşekkür ederim ilginiz için telefon başında hala aramanızı yardımcı olmanızı bekliyorum sayın FLO müşteri hizmetleri Daha ne kadar beklerim bilmiyorum ama ben ürünü mağazadan almayacağım. Hemen hemen hiç kullanmadığım bir ayakkabıyı yaklaşık 20 gündür incelemeye gidip geri geliyor Teşekkürler FLO

Garantili Ayakkabım Yırtıldı Değişim Talebim Reddedildi

02 Ekim 2025 20:30
Garantili Ayakkabım Yırtıldı Değişim Talebim Reddedildi
Türk sonuçtan hiç memnun değil

14 Haziran 2025 15:58
Oktay sonuçtan çok memnun

17 Mayıs 2024 18:31
"In Street müşteri iletişim sorumlusu Ceren hanım benimle iletişime geçerek yaşadığım sorunu çözdü In Street ' e bu olumlu deneyim için teşekkür ederim"
In Street Garanti Konusunu Geçiştiriyor
Emirhan sonuçtan hiç memnun değil

Emirhan
03 Mayıs 2025 17:48