Selda sonuçtan hiç memnun değil

IMVU'ya Erişim Sorunu: Acil Çözüm Bekleniyor

03 Kasım 2024 18:41

IMVU'ya giriş yapamıyoruz. Oyunu telefona yükleyemiyorum Play Store da imvu kullanılamıyor yazıyor 30 ekimden beri böyle Web'den giriyordum. Artık oda olmuyor ne zaman düzelecek? IMVU'nun düzeltilmesi için bir zaman bilgisi verir misiniz? Bir an evvel lütfen bekliyorum

profile profile profile

Yorumlar (14)

Secon life yükle

Kumsal
Kumsal

Küçük çocukları tehdit ediyorlar diye Twitter da yaydılar oyunu sonrasında da oyun yasaklandı. Benim anlamadım bu oyunda ben 20 yaşından küçük kimseyi görmedim 18 den küçük oynuyorsa da ailelerinin aklı nerede AP AGE olmadan bir çok +18 odaya ve eşyaya erişim zaten yok. Tehdit olaylarını bu şekilde minimuma indireceklerini düşünüyorlarsa yanılıyorlar bu tip insanlar zaten her yerde. İki arkadaşlarla eğlenip sohbet ettiğimiz oyunda gitti vallahi daha da açmazlar sanmam

Ahmet
Ahmet

Oyunda çok fazla çocuk var. Hem de tamamen kontrolsüz bir şekilde istedikleri odaya girebiliyorlar. Bir çok korsan AP ürün var oyunda... Yani imvu sandığınız kadar masum değil. Tabi siz dikkatli olursanız sizin açınızdan sorun olmayabilir. O da ayrı bir konu. Ama

Second life indir

Ali
Ali

Arkadaşlar VPN den girmeyi denemeyin hesaplarınız kapanır ben denedim kabul etmedi hesap kandı galiba 1 hafta 15 gün içerisinde soru çözülür Instagram safa kapamışlardı 15 gün sonra açıldı VPN den girmeyi denemeyi

Cem

Nerede arıyorsun sen kararı sayfada kocaman yazıyor ya

Cem

Selda o yorumum sana değildi BTK dan baktım yok öyle bir karar diyen arkadaşaydı

Selda

O kararı okumamıştım bunu yazdığımda

Muhammet
Muhammet

Sitesi de oyun da mahkeme kararı ile kapatılmış ne zaman açılır şüpheli geçmiş olsun vip alanlara (ben dahil)

Gizem
Gizem