İlhan Duman Hukuk Bürosu

Son 1 yılın verilerine göre oluşturulmuştur.
İlhan Duman Hukuk Bürosu ile ilgili bir şikayetin mi var?
12 Şikayet
Şikayet Sıralaması
Mert'nin Teşekkür Mesajı

“Şikayetim çözüldü çok teşekkürler.”

Mert Şikayetini Yayından Kaldırdı
09 Haziran 2019

İlhan Duman Hukuk Bürosu Tacizi!

Hizmetini almadığım internetin faturasını ödemediğim için Vodafone beni avukata vermişti ve daha önce tarafıma ulaştıklarında bu parayı ödemeye niyetli olmadığımı ve bunun nedeni de anlattım. Zamanında yaşadığım mağduriyetten dolayı Vodafone'a ben dava açsam muhtemelen tazminat kazanabilecekken şimd...

07 Haziran 2019

İlhan Duman Hukuk Bürosu Aramaları Rahatsız Ediyor!

Ben şu anda çalışıyorum. İlhan Duman avukatlık ortaklık bürosu maaşıma haciz yapmıyor talep etmeme rağmen Vodafone'da faturalı hat borcum var aramalarıma rağmen iş yeri tespit edilmemiş. Ne alakaysa sürekli arayıp taciz ediyorlar artık yeter maaş hacizini yapın.

31 Mayıs 2019

İlhan Duman Hukuk Bürosu Tarafından Sürekli Aranıyorum!

Bu numara tarafından sürekli taciz ediliyorum. Vodafone hattımın borcunu fazlasıyla ödeyip başka bir operatöre geçtim. Geçen sene iki gün için benden 56 lira aldılar ve hattı Türk Telekom'a taşıdım. Günlerdir beni yalan borçla taciz edip para almaya çalışıyorlar.

30 Mayıs 2019

İlhan Duman Hukuk Bürosu, Vodafone Adına Avukatlık Yapan Büro!

Vodafone adına Avukatlık yapan büro, cep telefonuna Vodafone borcunuz var diyerek masaj gönderiyor, ancak altında isimden başka hiçbir iletişim bilgisi yok. En azında bir telefon bir mail adresi, iş yeri adresi olabilirdi. Kaldı ki böyle bir borcun olmaması lazım. Vodafone'a ait internet hizmeti a...

Cemre'nin Teşekkür Mesajı

“Şikayetim çözüldü Caner bey e teşekkür ediyorum”

Cemre Şikayetini Yayından Kaldırdı
29 Mayıs 2019

İlhan Duman Hukuk Bürosu Mafyalığa Soyunmuş!

Bu firma, Vodafone tarafından, benden tamamen hukuksuz bir şekilde istenilen sözde borç tutarını alabilmek adına türlü tehditler savuruyor. Kanundaki eksiklik yüzünden hukuk mafyalığına soyunmuşlar. Elin oğlu benden alacaklı olduğunu iddia ediyor, bu arkadaşlar da doğru mu değil mi bakmadan, hooop i...

29 Mayıs 2019

İlhan Duman Hukuk Bürosu Vodafone Borç Bilgisi!

Hattım ekranıma gelen bir bildirim sonrası faturalıya geçti. Daha sonra müşteri hizmetlerini arayıp iptal etmek istediğimi söyledim. Yaklaşık 2 ay sonra herhangi bir kullanım yapmamış olmama rağmen 188 lira ödenmemiş fatura borcum olduğunu bildiren bir mesaj geldi. Müşteri hizmetlerini aradığımda 36...

29 Mayıs 2019

İlhan Duman Hukuk Bürosu & Vodafone'den Haksız Borç!

2016 yılında kullandığın telefonumun faturalarını ödemeyerek icralık oldum Şubat 2019 yılında İlhan Duman avukatlık bürosuna tüm icra masrafları ile birlikte dosyamı kapattım. Şu an kullandığım hattım üzerinden telefon almak için bayiiye gittiğimde tekrar borcum olduğunu söylediler. Yasal takipte ol...

Marka Profili

İlhan Duman Hukuk Bürosu bugüne kadar marka profili oluşturmadı.
İlhan Duman Hukuk Bürosu henüz marka profili oluşturmadığı için Şikayetvar üzerinden şikayet cevaplamıyor ve buradaki müşterileriyle iletişime geçmiyor. Her firma Şikayetvar'da marka profili oluşturabilir.
Tarih ikonu
Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.

Marka Profili

İlhan Duman Hukuk Bürosu bugüne kadar marka profili oluşturmadı.
Tarih ikonu
Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.

Sıkça Sorulan Sorular

İlhan Duman Hukuk Bürosu borç ödeme işlemleri nasıl yapılır?
İlhan Duman Hukuk Bürosu borç ödeme işlemleri; online olarak internet üzerinden, Barokart ödeme kanalı ile taksitlendirilerek, Halkbank ve Finansbank dışındaki anlaşmalı banka şubelerinden ya da bankaların internet bankacılığı yoluyla yapılabilmektedir.
İlhan Duman Hukuk Bürosu telefon numarası nedir?
İlhan Duman Hukuk Bürosu’na 0212 356 71 73 no’lu telefondan ulaşabilirsiniz. Diğer iletişim kanalları için ise buraya tıklayarak Şikayetvar’ı ziyaret edebilirsiniz.
İlhan Duman Hukuk Bürosu icra takip nasıl yapılır?
İlhan Duman Hukuk Bürosu icra takiplerinizi [email protected] e-posta adresinden talep edebilirsiniz.
İlhan Duman Hukuk Bürosu Vodafone borç ödemesi nasıl yapılır?
Vodafone borç ödeme işlemlerinizi; online olarak internet üzerinden, Barokart ödeme kanalı ile taksitlendirilerek, Halkbank ve Finansbank dışındaki anlaşmalı banka şubelerinden ya da bankaların internet bankacılığı yoluyla yapabilirsiniz.
İlhan Duman Hukuk Bürosu ile ilgili daha farklı bir sorum var.
İlhan Duman Hukuk Bürosu hakkında daha farklı bir soru ya da sorununuz varsa, buraya Şikayetvar'a yazabilirsiniz. Böylece sorununuzu hem marka hem de tüketicilerle paylaşabilirsiniz.

İlhan & Duman Hukuk Bürosu Hakkında

İlhan & Duman Hukuk Bürosu, hem yerli hem yabancı gerçek ve tüzel kişilere, hukukun pek çok alanında hukuki danışmanlık vermek üzere kurulmuş bir kurum olarak faaliyet göstermektedir. Başta çeşitli hukuki ihtilaflara ilişkin davalar olmak üzere pek çok alanda hukuki danışmanlık ve destek sağlamayı amaçlayan İlhan & Duman Hukuk Bürosu, aynı zamanda icra işlemleri ve icra takibi konusunda da uzmanlık sergilemektedir. Müvekkillerine yalnızca Türkçe dilinde değil, aynı zamanda İngilizce dilinde de hizmet veren İlhan & Duman Hukuk Bürosu, farklı dillerde hukuki danışmanlık ihtiyacı hisseden kişilere de hizmet verebilmektedir. Özenli, dikkatli ve dinamik bir avukat kadrosuna sahip olan, kaliteli hukuki hizmet vermeyi amaçlayan hukuk bürosu, müvekkillerine ve potansiyel müşterilerine her daim en iyi hizmeti sunmayı hedeflemektedir.

İlhan & Duman Hukuk Bürosu Hizmetleri

İlhan & Duman Hukuk Bürosu avukatları, hukukun pek çok farklı alanında danışmanlık ve avukatlık hizmetleri sağlayabilmektedir. Ceza hukuku, medeni hukuk, finans hukuku, idare hukuku, iş hukuku ve icra & iflas işlemleri başta olmak üzere pek çok farklı hukuki branşta uzmanlığa sahip avukatları ile hizmet veren İlhan & Duman Hukuk Bürosu, ihtiyaç dahilinde en basitinden en karmaşığına kadar pek çok davaya bakabilmektedirler. Örneğin Ceza Hukuku kapsamında İlhan & Duman Hukuk Bürosu, şiddet içermediği halde maddi yönü ağır basan zimmet, dolandırıcılık ya da güveni kötüye kullanma gibi beyaz yaka davalarında uzmanlık göstermektedir. Aynı şekilde ticari ve mali ceza hukuku kapsamında vergi ya da gümrük suçlarına bakabilmekte ve bankacılık ve sermaye piyasası suçları ile de yakından ilgilenmektedir. İlhan & Duman Hukuk Bürosu'nun yine tecrübeleri dahilinde bulunan bir diğer hukuk dalı da iflas ve icra hukukudur. Başta iflas, icra ve konkordato olmak üzere bu daldaki pek çok hukuki işlemi gerçekleştirme yetkisine ve deneyimine sahip olan İlhan & Duman avukatları, bu işlemlerin tamamını çözebildikleri gibi müvekkillerinin haciz, rehin ve ipotek sorunları üzerine de çalışabilmektedirler. Medeni Hukuk kapsamında vesayet, veraset, miras, intikal ve kayyım atama gibi işlemlerle doğrudan ilgilenen İlhan & Duman Hukuk Bürosu, medeni hukuka dair her türlü uyuşmazlık çözümünü ve desteğini sağlayabilme potansiyeline sahiptir. Ticaret Hukukuna ait birleşme ve devir davaları, Aile Hukukuna ait boşanma davaları, İş Hukukuna ait iş sözleşmesi davaları da yine İlhan & Duman Hukuk Bürosu'nun uzmanlık alanına giren davalar arasında yer almaktadır. Eğer Gayrimenkul Hukuku kapsamında mal alımı satımı ile ilgili bir hukuki desteğe ihtiyacınız varsa, İlhan & Duman Hukuk Bürosu üzerinden destek alabilirsiniz. Aynı şekilde Banka ve Finans Hukuku çerçevesinde kredi ya da finansman sözleşmeleri ile ilgili hukuki danışmanlığa ihtiyacı olan kişiler, İlhan & Duman Hukuk Bürosu hizmetlerinden faydalanabilir.

İlhan & Duman Hukuk Bürosu İletişim Bilgileri

İlhan & Duman Hukuk Bürosu iletişim bilgilerine büronun resmi sitesi üzerinden ulaşmanız mümkün olmaktadır. Aynı zamanda hukuk bürosunun İstanbul Barosu'ndaki kayıtlarını da incelemeniz mümkündür. İlhan & Duman şikayet ve yorumların tamamını bu sayfa üzerinden inceleyebilir, siz de büro ile ilgili yaşamamış olduğunuz tüm tecrübeleri bu sayfaya girerek diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.