Musa sonuçtan hiç memnun değil

İklimsa'dan Yanıltıcı Bilgi Ve Eksik Hizmet

23 Aralık 2024 15:26

Anamur İklimsa'dan Sigma Plus 9.000 BTU/h a++ inverter Klima R32 klima satın aldım. Satın alırken konuştuğum İklimsa Anamur servis sahibi ve İklimsa yetkili satıcısından vakumlama yapılıp yapılmadığını sorduğumda vakumlama işlemi yapıldığını söyledi. Daha sonra kurulum için geldiklerinde gelen yetkili servis personeline de aynı talebimi ilettim. Devamında önce iç ünitenin kurulumunu yapıldı. Daha sonra dış ünitenin kurulumu. Dış ünitenin kurulumu yapıldığı an vakumlama işlemini yapacaksınız değil mi dediğimde ben gaz akşını açtım cevabını aldım. İklimsa klimalarda kullanılan borular alüminyum değil bakır boru olduğu için vakumlamaya gerek yok cevabını verdi. Aynı cevabı servis sahibi kişiye de ilettim ve satış yapmadan önce vakumlama yaparız diyen kişi vakumlamaya gerek yok dedi. Daha sonra araştırdığımda borunun alüminyum veya bakır olması vakumlama da hiçbir etkisinin olmadığını öğrendim. İklimsa genel merkezinin servislerin yeterliliklerini denetlemesini talep ediyorum. İklimsa gibi köklü ve güvenilir bir firmanın bu şekilde küçük yalanlarla insanları kandırmamaya çalışması gerektiğini düşünüyorum. Elimde vakumlamanın yapılmadığına dair video destekli delil bulunmaktadır. Talep edilmesi durumunda İklimsa Genel Müdürlüğü ile videoyu paylaşabilirim. Ayrıca konuyu Tüketici Hakem Heyeti'ne de taşımış bulunmaktayım. İklimsa genel müdürlüğünün bu tüketiciye yanlış bilgi veren İklimsa Anamur şubesi için nasıl bir aksiyon alacağını da merak ediyorum. Klimamın değiştirilmesini talep ediyorum. @İklimsa

İklimsa Yetkili Satıcı Ve Servis Sorunu

Reşat
29 Temmuz 2024 19:21
İklimsa Yetkili Satıcı Ve Servis Sorunu
Bekir sonuçtan hiç memnun değil

17 Temmuz 2025 08:45
Yetkili Servis Hataları Nedeniyle Klimadan Mağduriyet Yaşadım
Caner sonuçtan hiç memnun değil

İklimsa Montaj Sorunu 2000 TL İstiyor

06 Haziran 2024 23:35
İklimsa Montaj Sorunu 2000 TL İstiyor

Klimamın Sürekli Arızalanması Ve Servis/Müşteri Hizmetlerinden Çözüm Alamama

Şahin
03 Ağustos 2025 18:08
klimamin-surekli-arizalanmasi-ve-servismusteri-hizmetlerinden-cozum-alamama-1.pdf
Enis sonuçtan hiç memnun değil

24 Temmuz 2024 09:36