Nihat sonuçtan hiç memnun değil

İhlas Servisinden Alınan Ürünün Destek Sorunu

İhlas Servisinden Alınan Ürünün Destek Sorunu
25 Aralık 2024 23:53

İhlas servisinden şikayetçiyim. Buradan almış olduğum Aura ayak masaj aleti bozuldu. Servis için aradım, 'Biz bu ürünü daha satmıyoruz' dediler ve ürün elimde. Onun için şikayette bulunuyorum, gereğinin yapılmasını diliyorum. Saygılarımla rica ediyorum, bilgilerinize.

26 Aralık 2024 08:58 (Şikayetten 9 saat sonra)
Nihat
Nihat
28 Aralık 2024 22:52

İyi akşamlar çözümle ilgili bana döndünüz sizi arayacaklar servisten dediniz hala dönen yok

Şenay
Şenay

Bende 2010da aldım İhlas pazarlamadan bu cihazı fevkalade bir masaj aleti 16 yıl oldu ve halen kullanıyoruz arada yorgunluk ve ağrı gidermeye birebir tavsiye ederimsuanki Fiat'ı nedir bilmiyorum ama benim aldığımda ozamanin parası 550 TL idi

Tuncay
Tuncay

Merhaba nihat abi. Aura pedilife 2 cihazınızın kullanım kılavuzu ve kumandası duruyorsa ve çalışıyorsa ben satın almak isterim. Bende de bu cihaz var sadece kullanım kılavuzu ve kumandası yok. Bana *************** e posta adresinden mail atabilirsen iletişime geçebilriz abi. Teşekkürler

Hediye
Hediye

Merhaba masaj aletialetinin fiyatı nereden temin edeceğimizi yardımcı olurmusnız

İhlas Ev Aletleri İhlas Markasından Şikayetim Var.

19 Temmuz 2024 16:53
Metin sonuçtan hiç memnun değil

07 Mart 2025 22:53
İhlas Servisi Arıtma Cihazı Sorunu Ve İlgisizlik

Yeni Alınan Robot Süpürgenin Teker Arızasında Garanti Dışı Bırakılması Ve Yüksek Onarım Ücreti

30 Ağustos 2025 16:27

İhlas Ev Aletleri Kategorileri