İGDAŞ Proje Değişikliği Dayatması

Abdullah
09 Eylül 2024 13:50

2004 yılında abonesi olduğum İGDAŞ bugün gaz kesme emriyle kapıma geldi. 2004 yılından 2024 yılının Temmuz ayına kadar ilk takılan kombimizi kullandık, kombi arıza yapınca yeni sıfır bir kombi alarak ve İGDAŞ'a da bir para ödeyerek yeni kombiyi taktırdık fakat İGDAŞ görevlisi projenin yeniden çizilmesi gerekli dediğinde kendisine neden diye sordum, projede kombinin olduğu yer balkon gözüküyor dedi. Bunun üzerine kendisine projeyi mühendisin çizdiğini, İGDAŞ'ın bunu onayladığını ve gazı açtığını, projeye uygun değildiyse İGDAŞ'ın neden o zaman gaz kullanımına izin verdiğini sorduğumda sessiz kaldı. Bugün gaz kesmek için gelen görevliye de durumu anlattığımda haklı olduğumu belirtti ki zaten haklıyım. İGDAŞ kendi içindeki sağlıksız sisteminin cezasını neden bize kesmek istiyorlar, neden ben şimdi tekrardan yoktan yere para ödeme zorunda bırakılıyorum? Sadece ve sadece bozulan kombimin yerine yeni sıfır bir kombi takıldı. Bu çok büyük bir haksızlık. Bunu bu şekilde bana rücu ettirenlerden razı değilim. İGDAŞ tesisat no: 308 9116-1 Abdullah T*******.

Yunus
Yunus

Aynı durum bizim de başımıza geldi çözüm bulabildiniz mı? Size geri dönüş yaptılar mı

Remzi sonuçtan hiç memnun değil

İGDAŞ'ın Abonelere Zorlayıcı Yaklaşımı

Remzi