Yasemin
28 Kasım 2023 20:45

Başvuru Tarihi: 28.11.2023

Başvuru Tipi: Şikayet

İstanbul Anadolu Abonelik Sözleşmeleri İcra Dairesi, 10 Mart 2023 tarihinde bana bir mesaj göndererek borcum olduğunu bildirmişti. Ödememi belirtilen IBAN'a yapabileceğimi söylemişlerdi. 'İcra dosyanızı kapatalım' diyerek ben de aynı gün içerisinde borcumu belirtilen IBAN'a yatırdım. Ancak e-Devlet üzerinde hala icra dosyamın açık olduğunu gördüm. Durumu bildirdiğimde 'Tamam, kapatacağız' yanıtını aldım. M**** Hanım, iletişim için 0531********92 numaralı Ö**** Hukuk bürosuyla iletişime geçmemi söyledi. İletişim kurduğumda, borcumu ödediğimi ve yatırdığım tutarı ekran görüntüsü alarak kendilerine ilettiğimi belirttim. Ancak e-Devlet'ten kontrol ettiğimde dosyanın hala açık olduğunu gördüm. Bunun üzerine borcum bittiğine dair bir ibraname gönderildi. Kendisiyle 5 Temmuz'da tekrar iletişime geçtim ve mesaj attım. Hala e-Devlet'te dosyamın açık olduğunu belirttim ancak telefon numarasına ulaşılamıyor. E-Devlet'te borcum görünmüyor ancak dosyam açık. Dosyamın kapatıldığını söylediler ancak e-Devlet'ten dosyamın kapanmasını rica ediyorum. Ödediğim borcun dosyası kapatıldıysa neden hala açık görünüyor? Anadolu Abonelik Sözleşmeleri İcra Dairesi'nden bir an önce dosyamın kapatılmasını rica ediyorum. Ö**** Bey ile iletişim kurduğum halde, borcumu ödediğim halde dosyanın kapanmamış olması ve iletişim numarasına ulaşılamaması sorunlarını çözüme kavuşturmak istiyorum. Ödediğim borçla ilgili e-Devlet üzerinden icra dosyamın kapatılmasını talep ediyorum.

İGDAŞ İcra Dosyası Güncellemesi Ve İlgili Hukuk Bürosu İletişim Sorunları

Murat
05 Şubat 2024 16:46

Borçsuz Aboneliğe Haksız İcra Şoku: Açıklama Ve Çözüm Bekliyorum!

15 Ağustos 23:52

İGDAŞ/İstanbul Abonelik Aş. Tahsili Yapılmış Takip Dosyası Mağduriyeti