İETT - İstanbul Elektrik Tramvay Tünel KM35 Durması Gerektiği Durakta Durmaması

Yaşar
29 Ağustos 2023 18:29

KM35 numaralı İETT otobüsüyle alakalı şikayetim; 28 ve 29.08.2023 sabah 07:30 itibariyle otobüs beklemekteydim. 28.08.2023 07:50 saat, Cevizli peronlar-Uğurmumcu seferini yapan o-3224 Kapı numaralı 34 *** 9917 plakalı otobüs şoförü (bayan) Cevizli Köprüsü durağında durmamış ve Cevizli Köprüsü durağında yolcu alınmadığını işaret ederek durmadan ilerlemiştir.

29.08.2023 yine aynı saatlerde o-3263 Kapı numaralı otobüsü kullanan aynı bayan şahıs yine aynı davranışı yaparak durması gereken Cevizli Köprüsü durağında durmamıştır. Yaklaşık bir ay önce aynı konu ile tartışmış olduğum İETT şoförünü şikayet bulunmama rağmen bir çözüm bulunmamış olmasına rağmen 153 şikayet hattını arayarak yine gerekli şikayetlerde bulunmuşumdur.

Otobüs şoförü Cevizli Köprüsü durağında yolcu alınmıyor diyor ve almıyor fakat 153 şikayet hattı Cevizli Köprüsü durağında yolcu alacağını orada durağın olduğunu söylüyor. Bu otobüsler acaba şoförlerin babasından miras falan mı kaldı? Ya da İstanbul Belediyesi otobüs hizmetini biz veriyoruz diye bizleri mi yanıltıyor?

Eğer belediyeye ait ise bir büyük belediye olarak hizmet vermesi için maaş verdiği çalışanına boşuna mı para ödüyor. Belediye çalışanına söz mü geçiremiyor?

Mesela şoförlerin yetkililerine kafa tutarak kendi istekleri doğrultusunda iş yapmış olduğu da söylenebilir! Daha çok şey demek istiyorum ama platform müsaade etmiyor maalesef.

Sare
12 Haziran 2024 14:18
Yakup sonuçtan hiç memnun değil

Otobüs Şoförünün Yolcu Almadan Hareket Etmesi Ve İlgisizlik

Yakup
22 Ekim 2025 07:54

Otobüs Şoförünün Yolcu Almadan Geçmesi Ve Sohbet Etmesi Mağduriyet Yarattı

İrem
02 Haziran 2025 14:39
Gıyaseddin sonuçtan hiç memnun değil

KM25 Hattında Sefer Saatlerine Uyulmaması Nedeniyle Mağduriyet

Gıyaseddin