İbrahim
24 Mart 2024 19:30

İDO arabalı Yalova-Yenikapı seferi 17:45, 24/03/2024 tarihinde gerçekleşti. 1- İDO'nun Nero Kafe'de sadece Türk kahvesi istedim. Cevap alamadım. 'Şu an mı yok, yoksa genelde mi yok?' diye sordum. Tepkili bir şekilde 'yok' cevabını alınca, benimle tartışmaya başladı. Ben de müşteri olduğumu, bana düzgün bir cevap verilmesi gerektiğini söyledim. Buna karşılık, 'Elinizden geleni ardınıza koymayın' şeklinde tepki gösterdi. Uluslararası bir firma olan İDO ve işletmesini yürüttüğü Nero Kafe'de böyle agresif bir çalışanın bulunması kabul edilemez. 2- Türkiye'de, Türk ve ulusal bir şirket olan İDO'nun kafesinde Türk kahvesinin olmaması gerçekten tuhaf. 3- Biz, ülkemizin ürünlerini tanıtmak için fuarlara katılıp, çok fazla masraf ve çaba harcarken, İDO'nun kafesinde Türk kahvesi bulunmuyor. Ancak yabancı markaların her türlü kahvesi mevcut.

27 Mart 2024 02:35 (Şikayetten 2 gün sonra)

Merhaba size daha iyi hizmet sunabilmek adına değerli geri bildirimleriniz için İDO olarak teşekkür ederiz. Her türlü geri bildiriminiz için dilek, şikâyet, öneri ve teşekkürlerinizi bizlere iletmenizi rica ederiz. Saygılarımızla.

İDO Gişesinde Keyfi ve Ayrımcı Bilet Satışı, Kaba Personel Davranışı

Şevval
21 Eylül 2025 20:38
Asli sonuçtan hiç memnun değil

Asli
05 Mayıs 2024 23:52
İdo Fazla Bilet Parası Alması

Sitare
29 Aralık 2024 12:30

Zafer
07 Aralık 2023 15:24
Erdi sonuçtan hiç memnun değil

Erdi
12 Temmuz 2023 11:50