İdis İşitme Cihazı İdis Teknik Servis Ve Çağrı Merkezi Sorunu

19 Eylül 2024 13:535.563
Gülden'in Teşekkür Mesajı
Şikayetimin firmaya ulaşmasından sonra ilgili yönetici beni aradı ve sorunum bir günde çözüldü. Telefonlar, yazışmalar sanırım bana 4-5 saate mal oldu, yani aslında benim için pahalı bir aksiyon oldu. En güzel kısmı, firmanın sorunun farkında olduğunu ve kalıcı çözümler için adım attığını öğrenmem diyebilirim. Sesime ve çağrıma sessiz kalmayan firmaya teşekkür ederim.

Uzun teknik servis süresi ve anlayışsız Çağrı Merkezi,
Annemin arızalanan işitme cihazını servise ileteli 15 gün oldu. Çağrı merkezini şikayetimi iletmek üzere aradığımda söz konusu sanki bir sağlık cihazı değil de alelade bir cihazmış gibi, üstten üstten ayar vererek konuştular. 'AI' bu arkadaşlar için rakip değil çünkü onlar zaten makineleşmiş; aynı şeyi tekrarlayıp duruyorlar. En çok da defalarca 'Geri beslemeniz için teşekkürler' ifadesine kızdım. Ben gerçek bir sorun anlatıyorum, zor durumumdan bahsediyorum, ezberlenmiş, klişe bir nezaket çabasıyla muhatap oluyorum.
Gerçek bir destek bekliyorum.
Hem Teknik Servisi (gerçekten varsa zira kimdir, nedir hiç bilmiyoruz, şube gönderiyor, şube alıyor) hem de Çağrı Merkezi'ni halkıma ve firmaya şikayet ediyorum.

Gülden
24 Eylül 2024 14:22

Oticon AA İşitme Cihazları Kızılay Ankara Şubesi

31 Ekim 2023 11:4811.244

Bir yıl önce annemin iki kulağına da cihaz aldık. Ancak filtre ler çok pahalı, serviste çalışan personel çok ilgisiz ve ...

Si-Ser İşitme Cihazları Si Ser Kullanılmamış İşitme Cihazının Ömrü Doldu Diye İlgilenmiyor

8 Mart 2024 01:097.716

"Si ser firması mağduriyetimi giderdi özellikle Anıl bey'e çok teşekkür ediyorum baştan sona sorunumuzun çözülmesi için ellinden geleni yaptı. Normalde yeni cihaz almayı düşünmüyorken çok ilgilenildiği için yedek olarak iki cihaz daha aldım. Her şey için tekrar teşekkür ederim."

1 Destek