Yasin sonuçtan çok memnun

Yasin
18 Ekim 2024 18:26

Bu kupon gelmiş, 'kaybetti' yazıyor. Nasıl oluyor? Bana açıklama yapın! 11:20 arası Kawasaki-Gamba Osaka maçı canlıda korner oynadım. Ev sahibi 20 korner kullandı, 'kaybetti' diyor. Böyle saçmalık olur mu? Bu durumu İddaa'ya şikayet edeceğim. En sonunda yasal yollara başvuracağım. Kabul etmiyorum. Kupon parasını geri iade edin.

18 Ekim 2024 18:12

Kawasaki gamba osaka maçı 11 20 arası ev korner oynadım 20 ev korner kulandı geldiği halde kaybetti diyor bunu kabul etmiyorum en kısa zamanda paramı istiyorum yoksa yasal sürece başvuracağım gelen kupon nasıl kaybediyor böyle saçmalık olmaz bizi sömürüyoruz kabul etmiyorum

18 Ekim 2024 18:08

Kawasaki gamba osaka maçı 11 20 arası korner oynadım ev sahibi 20 korner kulandı kaybetti yazıyor 11 20 arasında nasıl kaybetti oluyor bunu açıklayın artı yasal yollara başvuracağım ben kabul etmiyorum kupon geri parası istiyorum gelen kupon kaybetti yazmak nedir?

18 Ekim 2024 21:07 (Şikayetten 2 saat sonra)

Değerli oyuncumuz, Öncelikle bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Şikayetiniz ile ilgili olarak konuyla ilgili birimimiz, şikayetiniz ile ilgili incelemeler tamamlandıģında sistemde kayıtlı cep telefonunuz üzerinden size geri dönüş sağlayacaktır. Saygılarımızla.

22 Ekim 2024 12:04

Değerli oyuncumuz, Sistemde kayıtlı olan cep telefonu numarası üzerinden tarafınıza ulaşılamamıştır. Konuyla ilgili size yardımcı olabilmek adına bizimle iletişime geçebilirsiniz. Saygılarımızla.

22 Ekim 2024 14:32

Sayın ilgili, Oyuncumuzla iletişime geçerek gerekli bilgilendirme işlemlerini tamamladık. Size, her zaman daha hızlı destek verebilmemiz adına bize ulaşabilirsiniz. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla

İddaa Tutan Kuponu Yatırmadılar

Murat
18 Eylül 2023 20:42
İddaa Tutan Kuponu Yatırmadılar
Mert sonuçtan hiç memnun değil

21 Mart 2025 01:04

Galip