Vize Başvurusunda Aile Ayrılığı Şoku

07 Kasım 2024 09:03

7 Kasım tarihine planladığımız İtalya seyahati için eşimle birlikte 4 Eylül tarihinde İdata Altunizade şubesine başvuru yaptık. Dün son bir umutla İdata Gayrettepe vize merkezine gittiğimizde ise şok edici bir sonuçla karşılaştık. Eşimin vizesi 3 ay multi olacak şekilde verilmiş ancak benim pasaportum hala konsoloslukta gözüküyordu. Aile olarak yaptığımız başvuruda nasıl böyle bir sonuç olabiliyor? 7 Kasım için planladığımız seyahatin uçak biletleri, otel ücretleri yandı. Bu maddi manevi hasarın bedelini kim ödeyecek? Seyahat tarihi geçtiği için benim vize başvurum nasıl değerlendirilecek o da ayrı bir merak konusu.

profile profile
08 Kasım 2024 08:33

Biraz önce Gayrettepe'den pasaportumu aldım. Olumlu sonuçlanmış.

Yorumlar (5)

Gamze
Gamze

Büşra Hanım, Gayrettepe'de olduğunu nasıl öğrendiniz, benimde Altunizade'den başvurum ama bir bilgi alamadım.

Büşra

Dün akşam üstü İdata sisteminde pasaport durumunun güncellendiğini gördüm. Aradığımda Gayrettepe'ye ulaştığını söylediler.

Pınar

Benimde uçuşum bu sabahtı dün akşam gittiğimde konsoloslukta dediler şimdi yine aradım hala konsoloslukta diyorlar. Telefondaki kişiye benimle aynı tarihte olup erken alanlar var bu nasıl oluyor diyorum. Konsolosluk bu ara çok yoğun diyor bana. Konaklama gitti uçak gitti. Hala ses Seda yok. Size bugün bilgi geldi mi Büşra hanım?

Pınar

Çok sevindim bilgi içinde teşekkür ederim umarım bana da yarın bir dönüş bekliyorum ben de planlar değişti ama şu an bari olumlu gelsin diye bakıyorum🙏sizinde olumlu ve güzel sonuçlanır inşallah

Büşra

Pınar hanım, benim pasaportum bugün iData ofisine ulaşmış, akşam 17.20 gibi mail geldi. Normalde Altunizade başvurusuydu ama yarın sabah Gayrettepe'den teslim alacağım. Vize sonucu olumlu ise tekrar yazarım. Bizim de tüm planlarımız suya düştü ama umarım vize sonucum olumlu çıkmıştır.

Popüler Şikayet Konuları

Bu konuyla ilgili çözüm önerileri ve ipuçlarını inceleyin.
İData İtalya Vize Sorunu
İData İtalya Schengen Vizesi