iData Eksik Ya Da Ek Evrak

07 Şubat 2024 12:51

Ofisinizden İtalya vize başvurusunda bulundum. Tüm evraklarımı tamamlayıp sıram geldiğinde evraklarımı teslim ettim. Eksik evrakım olduğu söylendi ve 400 küsur lira eksik evrak parasını yatırıp eksik olan evraklarımı tamamladım. Ve şu anda web sitesinden kontrol ettiğimde "İşlem süreci devam eden dosyada ek ya da eksik evrak olduğu belirtilmiştir" Şeklinde bir yazı görüyorum. Çok çok acil geri dönüş bekliyorum. Bana ulaşan tek bir yetkili yok. Müşteri hizmetleri numaranızdan ulaşmak asla mümkün değil. Seyahatim 30 Mart barkod numaram: 8192800

Yorumlar (20)

Melisa

Merhaba eksik evrak tamamladığınızda tekrardan başvuru ücreti ödediniz mi acaba kaç euro ödemek gerekiyor

Melisa

Merhaba eksik evrağınızı gönderdikten ne kadar süre sonra işleminiz sonuçlandı acaba çok beklediniz mi

Deniz

Gülfidan hanim çok sevindim sizin adınıza darısı başıma :) kargoya verildi bekliyorum. Sizden de ek gelir belgesi mi talep edilmişti?

Benim 2-10 Mayıs

Deniz

Bana çıktı vize bilginiz olsun, size de çıkar Umarım sorunsuz

Umarım ya hepimiz için ✨🧿

Deniz

Vallahi ben de yeterli bir miktar yatırmıştım anlayamadım. Siz ek bir birikim daha mi eklediniz?

Deniz

Ben de geçtiğimiz pazartesi teslim etti, cuma çıktı pasaport ama kargo seçtiğimiz için henüz gelmedi. Çok yoğunluk vardı ondandır sanıyorum

Teşekkür ediyorum. Sevgiler ve şimdiden iyi tatiller 🤍🧿

Gülfidan

Evet, çok teşekkür ederim. İnşallah sizin de süreciniz olumlu bir şekilde sonuçlanır. Ek belge değil aslında eksik belgeydi (zaten teslim ettiğim evraktaki QR kodu okuyamadıkları için aynı belgeyi tekrar talep ettiler) ama hemen hemen aynı anlama geliyor. Eksik ya da ek belgeyi aynı birime bırakıyorsunuz. Bol şans 🤞🏻

Aylin
Aylin
Şikayeti Çözüldü

Merhaba, herhangi bir gelişme var mı başvuru durumunuzla ilgili?

Deniz

Ek gelir evrakı bildirmem söylendi

Gülfidan

Merhaba, eksik evrakları gönderdim tekrar işleme alındı sürecine döndü şu an hafta sonu girdi muhtemelen pazartesi düzelir

Deniz

Ben de 31 Ocak'ta Altunizade'den başvurdum. Başvururken evraklarım tamdı bankodaki arkadaş hiçbir şey demedi. Ki eksik olan herkese eksik evraklar belirtiliyordu duydum, şimdi kontrol edince ben de böyle bir yazıyla karşılaştım. Mail de geldi durumla alakalı. Aradığımda da konsolosluğun ek veya eksik evrak talep ettiği ve aranacağım söylendi. Siz arandınız mı? Eksikler genelde 3-4 gün içinde tamamlanması gerekmiyor mu 10 gün geçmiş nasıl olacak anlamadım

Gülfidan

Bu arada çok yoğun olduğum için bazı yanıtları görmemişim kusura bakmayın. Ben inanıyorum sorunsuz ilerleyeceğine. Evet aranmıştım ben.

10 gün diye mail atmışlar bana ben mailde sormuştum

Deniz

Dönüş yapılırsa yazma şansınız olur mu buraya çok sevinirim. Mail bilgilendirmesi de bugün mü yapıldı size? Bana evet.

Deniz

Hayır dönüş yapılmadı maalesef bekliyorum ama anlamlandıramadım hiç. Eksik olsa söylemeleri gerekmez mi, zaten bankodaki arkadaşların görevi bu. Öncesinde direkt konsolosluğa verilirdi bu sorunun yaşanmaması bu arkadaşlar görev aldı. Size de eksik denmemişti değil mi?

Deniz

Merhabalar ne zaman başvurdunuz acaba?

Merhabalar 30 Ocak

Popüler Şikayet Konuları

Bu konuyla ilgili çözüm önerileri ve ipuçlarını inceleyin.
İData İtalya Schengen Vizesi
1 Takipçi
Ulusal Vize Gecikmesi

İData Eksik Evrak Sorunu Ve Uzun Süren Sonuçlanmama Süreci

Yaren
07 Ağustos 2023 17:18
Sevgi sonuçtan çok memnun

İData Eksik Evrak Var Diyor!

Sevgi
19 Temmuz 2023 20:29