Naz sonuçtan çok memnun

iData Almanya Schengen Vize Başvurusu Sonucu Ne Zaman Çıkar

06 Ağustos 2024 11:54

4 ay sonunda 23 Temmuz tarihine randevum atandı. Davetiyeli aile ziyareti bordo pasaport Gayrettepe iData ofisinden bugün 15. günüm, cevap bekliyorum. Süreçlerin bu kadar uzun sürdüğünü bilmiyordum. Yaz tatilinde ablamın yanında olacaktım, hamile. Olamadım ve haftaya doğumu var, inşallah ona yetişebilirim. Cevabı gelen var mı? Ne kadar sürdü?

06 Ağustos 2024 12:47

Merhaba tekrardan bu yazıyı paylaştım 1 saat içinde iData dan mesaj geldi dosyam gelmiş vize sonucum çıkmış pasaportu teslim almaya gidiyorum 15. Günde sonuçlandı gerçekten bilginiz olsun

Yorumlar (9)

Ömer

Naz hanım merhabalar. Ziyaret amaçlı başvurunuza kaç gün vize verdiler acaba?

Naz

Ben ablamın doğumu için kısa süreliğine okullar açılana kadar gideceğimi belirttim davetiye ve net tarih aralığı verdim 3 aylık çıktı 5 ay süre verdiler 5 ay içinde tek girişli gidip gelebilme hakkım oldu fakat 3 ay tatilde yetişmedi maalesef son ay çıktı vizem biraz yoğunluk varmış anladığım kadarıyla

Ömer

Çoklu giriş mi? Ve ne zamana kadar geçerli? Ben de ziyaretçi vizesine başvurdum da nişanlımı ara sıra görmeye gitmek için yüksek lisans yapmaya başladı Almanya'da.

90 gün tam verdiler

Şikayeti Çözüldü

Ağustos 7. Vizemi aldım tüm bekleme stresine rağmen olumlu sonuçlandı şükürler olsun ki

Berfin
Berfin

Neslihan Hanım randevu almak için ne zaman başvuru yapmıştınız 15 mayıstan beri randevu ataması bekliyoruz.

Samet
Samet
Şikayeti Çözüldü

Selamlar, Bende 23 temmuzda Gayrettepe iData ofisinde başvurumu tamamladım. Ancak kontrol ettiğimde pasaportun hala konsoloslukta olduğunu görüntülüyorum. Umarım bana da kısa sürede cevap gelir.

Naz

Şikayet oluşturdunuz mu? Galiba şöyle bir durum söz konusu, evraklar gelse de oradaki çalışanlar biriktiği için evraklar, sıra ile işlem devam etmiyor ben buraya yazdıktan sonra iData'ya bildirmiş bu uygulama bir saat sonra da mesaj geldi iData dan pasaport teslimi için dosyanız gelmiş olabilir bildirin bu sene bayağı bir karışık ilerliyor işlemler

Şikayeti Çözüldü

Bende 23 temmuzda evraklarımı teslim ettim bekliyorum. Bursa'dan arkadaş ziyareti için bakalım ne zaman gelecek sonuç

Popüler Şikayet Konuları

Bu konuyla ilgili çözüm önerileri ve ipuçlarını inceleyin.
İData Almanya Vize Gecikmesi
21 Takipçi