Icotech Delta Teknik Servis Koşu Bandı Servis Süreci

Kamer
10 Ocak 2024 18:32

Hepsiburada platformu üzerinden Icotech T12 Katlanabilir 10KM Mp3 Çalarlı Koşu ve Yürüyüş Bandı satın aldım. Siparişim tarafıma ulaştıktan sonra kullanıma başladık. Ancak yaklaşık 15-20 gün sonra cihaz kendiliğinden kapanmaya başladı ve yürürken düşme tehlikesi yaşamaya başladık. Konuyla ilgili iade talebi oluşturmak istedik ancak ürün teslimatından 14 gün geçtiği için Hepsiburada üzerinden iade oluşturamadık. Tarafımdan teknik servis raporu talep edildi. Bunun üzerine firmayı aradık; firma, cihazın kendilerine kargo yapılması gerektiğini, teknik inceleme yapılacağını ve inceleme sonucunda bir problem tespiti halinde iade sürecinin işletilebileceğini beyan ettiler. Biz de cihazı, kendi yönlendirdikleri kargo firması ile gönderdik. Bu süreçte cihazın sorumluluğu sanki bizdeymiş gibi bir tutum sergilenmesi ve kargo için firma tarafından herhangi bir hizmet sağlanmaması mağduriyetimizi artırdı. 15 gün sonra tarafımıza ulaşan firma, cihazın kırık olduğunu ve bu sebeple öncelikle 4.500 TL tamir tutarının ödenmesi gerektiğini, sonrasında diğer konulara bakacaklarını söylediler. Cihazı kargo firmasına sağlam bir şekilde teslim ettiğimizi belirtiyoruz. Taşıma esnasında ya da servis alanında kırılmış olabileceği durum kabul edilmiyor. İade kargo sürecinde herhangi bir destek alamadık, sağlam teslim edildiğine dair bir süreç yönetemeyiz ve üstüne böyle bir durumla karşı karşıya kalmak düşündürücü. 'Siz benim sağlam yolladığıma neden güvenmiyorsunuz?' diye sorduğumda 'Süreç böyle işliyor' dışında başka bir cevap alamadım. Hem Hepsiburada hem de Delta Servis, basiretli tüccar gibi davranmaları beklenirken, ayıplı mal satmış olup, ortaya çıkan mağduriyet üzerinden kar beklentisi içinde oldukları anlaşılmaktadır. Mağduriyetimin giderilmesi için Tüketici Hakem Heyetine başvuracağımı ve hukuki süreç başlatacağımı kendilerine bildiriyorum.

Tayfun
Tayfun

Yorumunuz sayesinde bu firmadan sipariş vermeyeceğim iyi ki de sizi görmüşüm ve sayenizde ki seyede önermeyeceğim çok teşekkür ederim

Çağıl sonuçtan hiç memnun değil

Çağıl
19 Ocak 2024 11:48
Neşe sonuçtan hiç memnun değil

Neşe
12 Ocak 2025 13:40
Yanlış Adrese Gönderilen Ürün Ve İlgisizlik
Sedat sonuçtan memnun

10 Haziran 2025 16:09
"Hepsiburada şirket yetkililerine teşekkür ediyorum"
Kırık Gelen Halı Yıkama Makinesi İçin İade Talebim Reddedildi
Kırık Gelen Halı Yıkama Makinesi İçin İade Talebim Reddedildi