23 Şubat 2024 18:102.990

3 gün önce Migros'tan ikincisi %50 indirim kampanyasından içim çocuk devam sütü aldım tam 6 adet. Son tüketim tarihleri 12.05.2024 olmasına rağmen sütü açtığımın ertesi günü kokuyor. Ve paketler durduğu yerde şişiyor. Görsellerini ekledim. Tam 3 tanesini bu şekilde attım. Yazık günah biz bunu çocuklarımıza içiriyoruz. Ya Migros kaynaklı ya da içim kaynaklı bilemiyorum. Bu mağduriyetimiz nasıl giderilecek? 1 paket süt olmuş 50₺. Parasını da geçtim küçücük çocuklarımızın hayatları ile oynuyorsunuz. Gerekli yerlerden dönüş bekliyorum.

24 Şubat 2024 12:00 (Şikayetten 17 saat sonra)

Sayın İlgili, Tüketicimizle iletişime geçerek, bildirimiyle ilgili sürecimizi başlattık. Saygılarımızla, İÇİM Müşteri İletişim Merkezi

Büşra
1 Mart 2024 03:02

Öncelikle hemen dönüşünüz için teşekkür ediyorum. Aynı zamanda ilginiz içinde. Sütlerimizin yerine yenisi getirilerek mağduriyetimiz giderildi lakin son kullanım tarihi 19.05.2024 olmasına rağmen aynı sorun devam etmekte. Sabah açmış olduğum süt akşama dolapta kokuyor... Üzülerek belirtmek isterim İyi çalışmalar

Büşra
1 Mart 2024 03:03

1 Haziran 2025 15:29

Hadi marketten aldığınız sütlerde sorun vardı anladık, belki güneşte kalmıştır vs. İkinci gelen sütte de aynısı oluyorsa demek sorun sizde. Neden her şeyi firmadan biliyorsunuz anlam veremiyorum. Yıllardır aynı sütü kullanıyorum 1 kez bile sorun yaşamadım. Sorunu kendinizde arayın. Markanın müşteri memnuniyetini suistimal etmeyin

İçim Çocuk Devam Sütü Bozuk Çıktı.

1 Temmuz 2023 22:301.395

İki farklı ilçeden aldığım içim çocuk devam sütleri bozuk çıktı. 05.09.2023 son kullanma tarihi olmasına rağmen 6 paket ...

Tümünü Gör
İçim Yeni Aldığım İçim Kaşar İçinde Bozulmuş Ürün Çıktı!

İçim Yeni Aldığımİçim Kaşar İçinde Bozulmuş Ürün Çıktı!

Gülüzar
İçim Sütün Bozuk Çıkması

İçim Sütün BozukÇıkması

Demet
İçim Yoğurt Acı Ve Sarı

İçim Yoğurt AcıVe Sarı

Hülya
İçim Fit Proteinli Kakaolu Süt Kıvamı!

İçim FitProteinli Kakaolu Süt Kıvamı!

İrem
Kapalı İçim Sade Kefir Şişesinde Küf Belirtisi