Yılmaz sonuçtan çok memnun

İca Geçişler İcra

İca Geçişler İcra
11 Temmuz 2024 05:06

Belirtilen tarihte bir araç aldım ve yarım yıl kullanıp sattım. Plaka 06 DJ 1722. Noter satışını yapıp HGS iptalini gerçekleştirdim. 2 yıl sonra Karaman Kol Hukuk Bürosu tarafından mesaj ve aramalara maruz kaldım. İCA geçiş ücretiniz var, haciz işlemi başlatacağız diye sürekli rahatsız edildim. Borçlu aracın satışı olmaz. İCA'dan geçiş bilgisi talep ettim, araç satışından sonraki tarihlerde yeni sahibi HGS'siz geçmiş. Benden noter satış evrakını istediler, 2 kere mail attım, hukuk bürosuna WhatsApp'tan durumu bildirdim. Tamam dediler. Mesajlar devam etti. Bir baktım dava açmışlar. Arabuluculuk vs. Öde kurtul, bin TL altı üstü diyorlar. Niye ödeyeyim arkadaş? Neyse, mahkemeye git gel, dosyaya evrak tarat vs. Oldu mu sana bir tomar A4. Bir sürü masraf. Velhasıl kelam, mahkemede hakim karşısına çıka çıka durumu anlattım, biraz serzenişte bulundum, bu ne falan, 2 yıldır uğraşıyorum, kimseye derdimi anlatamadım. Hakim bıyık altı tebessümle tamam dedi. Yaz kızım. Ben bir oh çektim. 23 sene bir şey yok. Ama dün gene başladı. Karaman Kol Hukuk Bürosu yine mesajlara başladı. İmdat, bu ne be, imdat, gene mi sıfırdan başlayacağız? E-Devlet'ten baktım, dosya açık görünüyor. İmdat, bu kadar olmaz. Noter satışı belli, geçişler sonrasına ait. Her yere email attım, bildirdim. Bir yakamı bırakın artık, bıktım.

05 Temmuz 2023 14:12

Geçmişe Dayalı Hatalı Borçlandırma Sorunu

10 Mart 2025 18:16
Geçmişe Dayalı Hatalı Borçlandırma Sorunu
Tamer sonuçtan hiç memnun değil

11 Temmuz 2023 18:05

HGS Geçiş Ücretlerinde Haksız Ceza