Hyundai Su Arıtma Filtreyi Değiştirdiler Ardından Su Akıttığını Fark Ettik

19 Eylül 2024 16:10

İstanbul'da yaşıyoruz. Bir Hyundai marka şu arıtma cihazı aldık yaklaşık 3 sene önce. Pandemi dönemiydi. Geçen sene filtre değişim dönemi geldi. Filtreyi değiştirdiler. Ardından şu akıttığını fark ettik. Gelip sorunu çözdüler. Ardından bu 2024 'un mayıs ayında bir filtre değişimi yapıldı. 1 ay sonra biz tatile gittik. Şu an eylül 19. 2 gün önce fark ettik, şu artırma cihazının içi yani şu atırma tankının içi şu dolmuş ve de bu şu dışarı sızmış mutfak dolabımın arkası küflenmiş filan.

Hemen aradık. Telefonda bize WhatsApp'tan görüntülü arayarak bize arıtma cihazını söktürdüler. Ben dedim ki böyle olmaz gelin bakın. Bir de telefonda beni terslediler siz bir karışmayın filan. Biz ne anlarız arıtma cihazını sökmekten kurmaktan vesaire. Ardından biz çok ısrar edince geleceğiz dediler. Bugün az önce biri geldi kabloları değiştirdi ve gitti. O buradayken ben ona bir de suyun tadından rahatsız olduğumu, suyun tadının ağırlaştığını söyledim.

Suyu bir ölçtü. AA evet kötüymüş dedi. Ben aylardır çocuğuma bu suyu içiriyorum. Henüz mayıs ayında yani 3-4 ay önce geldiler ve güya filtre değiştirdiler. Çok fazla kullanmamamıza rağmen -ki eşimle ikimiz çalışıyoruz, çocuğumuz okulda. Hafta sonu çoğu zaman evde yokuz- ne kadar kullandık ki filtre 3-4 ayda suyu temizleyemez hale getirdi.

Sonra kalkmışlar bir de bizden para istiyorlar. Telefonda bangır bangır bizim suçumuz olduğunu iddia ediyorlar. Sanki biz arıtma cihazını açıp içindeki kabloları kendimiz kestik filtreyi de çamurlu suya batırdık geri taktik sanki. Bizi hatalı buldular... Asıl siz bize 3-4 aydır nasıl şu içirdiniz. Ya çocuğum hasta olsaydı içtiğimiz sudan. Neyse biz paralarını gönderdik. Onların seviyesine düşemedik. Artık filtreleri başka yerden değiştireceğiz.

Ben ve annemler ve kardeşim olmak üzere 1 olayla 3 müşteri kaybettiler. Çok pişmanım keşke bu aşamalarda görsel veya video çekseydim. Maalesef hiç aklımıza gelmedi içtiğimiz suyun böyle kötü çıkacağı...

profile profile

Deniz sonuçtan hiç memnun değil

15 Mart 2024 10:32

Sürekli Filtre Değişimi Ve İlgisiz Teknik Servis Mağduriyeti

26 Şubat 2025 15:17

14 Şubat 2025 15:58
Filtre Değişiminde Yaşanan Sorunlar Ve Kötü Hizmet
Zarife sonuçtan hiç memnun değil

28 Eylül 2024 21:32
İhlas Ev Aletleri Su Tankının Vanasının Tamiri