Tuncay sonuçtan çok memnun

25 Temmuz 2024 10:15
Tuncay'ın Teşekkür Mesajı
“Ilgınız için teşekkürler”

34 NN 2243 Hyundai aracımla 3 Haziran'da Kayseri'de yapmış olduğum hasarlı trafik kazası sonrası her zamanki gibi aracımı hemen en iyi şekilde yapılmasını istediğimden Hyundai yetkili servisine götürdüm. Oradaki kendini baş usta sanan şahıs bana 'Bu aracın en fazla 200-250 bin TL hasarı çıkacaktır' deyip birkaç gün sonra aracıma biçilen hasar raporunu görünce şok geçirdim. Aracımın hava yastıkları patlamamıştır, camları kırılmamıştır, jantına ya da lastiklerine zarar gelmemiştir. Aracım sadece sol ön burundan çarpmanın maliyetini 403.000 TL olarak belirlediler. Aracın zaten toplam değeri 700 binlerde gidiyor. Kayseri Hyundai İnoto'daki ilgisiz ve tamamen bilgisiz çalışanların sadece müşteriyi mağdur etme istekleri, hasar tespit raporunun %3 ile otopark ücretlerini tarafımdan istemesiyle farklı bir boyut aldı. Bu ücretlerin tespitindeki alınan ücretleri Hyundai'nin elbette biliyorum. Burada durum hiçbir indirim yapılmadan '0' sıfır indirimsiz haliyle sadece WhatsApp'tan ilgisiz bir şekilde bilgilendirilip aracımın daha da hasar parasının artacağını söyleyen tamamen işini iyi yapmayan sorumsuz bir müşteri temsilcisinin tavrı da duruma çabasını katıyor.

Bu konuyu 1 ay önce; evet tam bir ay diyorum! Hyundai'ye defaten sözlü yazılı yazdım. Açıklamalarıyla belirttim. Tam bir aydır Hyundai TR'den ne tarafıma dönüş oldu ne de arayan soran. Ben, aracımı 2018 yılında aldığımdan beri hep İstanbul başta olmak üzere; tüm bakım ve mekanik değişmesi gereken parçalarını yetkili servisinde yaptırmışımdır! Ve gerektiğinde yetkili servis çalışanları benim için uzun süredir kullandığım servis dolayısıyla da iyi indirimler de yapmıştır.
Böyle bir hasarlı kazada nasıl olur da Hyundai yetkili servisi bir kuruş indirim yapmadan oradaki bilgisizler sadece 'biz buna yüklü hasar çıkartalım zaten yaptırmaz biz de hasar tespit raporu ücretini alırız yollarız' düşüncesiyle hareket ederken 1 aydır duruma ilgisiz kalan Hyundai TR ne yapıyor? Benim bu firmaya 7 yıldır aracımı ne olursa olsun sanayi ustasının eli değmesin gözüm kapalı şekilde Hyundai yetkili servisine emanet ediyorum derken.

Çok ayıp ettin Hyundai TR bu konuda beni yalnız bıraktın ama, bu durumu en üste gerektiği bir dilde yazıp sizlerden gelecek haber Güney Kore'den gelsin diyerek.

25 Temmuz 2024 11:04 (Şikayetten 49 dakika sonra)
Tuncay
25 Temmuz 2024 11:24

Biraz önce tarafıma inoto'dan dönüş yapıldı. Süreç su an 1 aydır ne yazık ki donulmeyisinizin durumundan dolayı artık İstanbul'daki şirketime karşı sorumluluğumdan dolayı farklı bir yola gidildi. Taraflarından net haber bekliyor olacağım. Beni su an üzen ve düşündüren şey ise; bu bu mecradan yazılıp 1 saat bile geçmeden dönülürken sizin kocaaaa Hyundai'nin sitesinden yazdıklarıma neden 1 ay'dir dönüş yapılmadığı... Çok ironi bir durum. Lütfen, insanların zamanlarına kıymayın gerçekten site üzerinden yazılımları tarafınızca umursanilmaz bir ileti olarak görmeyin. Yine çok yasa Hyundai

Tuncay
28 Temmuz 2024 11:25

Ilgınız için teşekkürler

Aleyna sonuçtan hiç memnun değil

17 Nisan 2024 17:13
Hyundai Yalova Onurlu Bayisi Sınıfta Kaldı
Hyundai Yalova Onurlu Bayisi Sınıfta Kaldı
Ali sonuçtan hiç memnun değil

İnoto Kayseri Hyundai Servisi Aracımızı Tamir Edemedi Dalga Geçiyorlar

19 Nisan 2024 15:18
Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

24 Temmuz 2023 13:23