14 Kasım 2024 01:47

@hyundaiturkiye İzmir Gaziemir Hunko Servisi'nden 2 hafta önce Tucson araç aldım. Aracımın teslim sırasında tamponunun vuruk olduğunu fark ettik, telafi etmemek için bir uğraş verdiler. Sonrasında kabul edip değişim yaptılar. Ekstradan cam filmi, kaput koruma ve seramik kaplama istedim. Yine araç teslimi sırasında camlara film çekilmediğini, seramik kaplama yapılmadığını anladık; hatalarını yine kabul etmeyip sonrasında kabul ettiler. Otomatik bagaj istedik, onu da yapmamışlar. Tüm bu işlemler için ödediğim 47 bin TL'nin geri ödenmesi için serviste kendi el yazımla dilekçe yazdım. Param geri iade olmadı, satış temsilcisi M***** Hanım'ı arıyorum, telefonlarımı açmıyor; müdür Ö*** D**** hep toplantıda, zaten asla bizi muhatap almıyor. Telefonlarım açılmadığı için bugün servise gittiğimde 3. sınıf insan muamelesi gördüm. “Ben bu paraya araba alamazmışım, bana bu aracı satmakla Ö*** Hanım hata yapmış.” 1.610.000 TL ödeyip aldığım araca layık görülmediğime mi yanayım, kapı dışında yağmurun altında kaldığıma mı yoksa sonradan öğrendiğim benimle muhatap olan A********** Bey'in taşeron firma sahibi olduğuna mı? Servisten bir tane yetkili benim mağduriyetimi telafi etmeye çalışmadı, her şeyi geçiyorum, muhatap dahi olmadılar. İlk defa araç almıyorum, kaldı ki saçma sapan bir galeriden bile araç almış olsaydım bunların hiçbirini yaşamazdım. Öncelikle mağduriyetimin giderilmesini istiyorum. Sonrasında gerekli her yere şikayette bulunacağımı ve bu terbiyesizliği herkesin görmesini sağlayacağımı bilmelerini istiyorum. Özellikle müdür olmayı sadece o koltukta oturmak zanneden Ö*** D**** için gerekli tüm şikayetleri yapacağımdan şüpheniz olmasın. Araç için IBAN'dan 1.642.000 TL ayrıca onların isteği doğrultusunda 20.000 TL de elden nakit verdim. Fakat bugün fark ediyorum ki 20 bin faturalandırılmamış. Gereğinin yapılmasını istiyorum.

14 Kasım 2024 08:33 (Şikayetten 6 saat sonra)

15 Kasım 2024 01:38
Hyundai İzmir Gaziemir Servisinde Hayal Kırıklığı
Ege sonuçtan hiç memnun değil

09 Temmuz 2024 13:57

29 Ekim 2023 22:32