Berkan sonuçtan hiç memnun değil

Hyundai Assan Kona Mağduriyeti

14 Temmuz 2023 20:09

2020 Model Hyundai Kona 1.6 Dizel Araç Sahibiyim.

Tekirdağ / Süleymanpaşa - Gençler Otomotiv'de 43.526 km'de 02.02.2023 Tarihinde Aracımın Bakımını Yaptırdım. (Aracımı da bu bayiden aldım.) Aracım 49232 km'de 08.05.2023 tarihinde yağ az uyarısı verdi ve yağ çubuğunu çektiğimde araçta 1 gr yağ olmadığını gördüm ve hemen bayi'ye gittim nasıl olur deyip hemen yetkili biri yağ ekleyip, 1000 km bir gezmemi ondan sonra tekrar gelmemi söyledi. Bende bunu kabul etmedim zar zor lift'e kaldırdılar aracın hiçbir yerinde herhangi bir aşınma veya çarpma söz konusu olmadığı anlaşıldı. Sonrasında motor kapağını açtıklarında inanılmaz şekilde üfleme gözle görüldü, bu neden yaptı dediğimde hep cevaptan kaçındılar veya olmayacak cevaplar verdiler. Egzozdan atar filan gibi kelimeler kullandılar. Sonrasında merak etme senin aracın garantili garantiden motor değişimi yaparız aracın sıfır olur. Gibi alaycı kelimeler kullandılar ondan sonra Hyundai müşteri hizmetlerine bilgi verdim. Sonrasında Gençler Otomotiv'den b** Bey beni 12.05.2023 Sabah saatlerinde arayıp,
gelmemi söylediler ve gittim şikayet ettiğim için aracımı burada yapmama kararı almış olduklarını söylediler. (Çok şaşırdım böyle hakları var herhalde) Sonrasında tekrar Müşteri Hizmetlerinizle iletişime geçtim sonrasında Çorlu - Atmaş Bayii aracımı kabul edeceklerini söyledir. 15.05.2023 Tarihinde Kendim Ücretini Ödeyerek çekici ile Çorlu - Atmaş Bayii'ne aracımı gönderdim.
Gerçekten Bayi var Bayi var Atmaş bayii özellikle e*** bey çok ilgilendi halende bilgilendiriyorlar. Ama Tekirdağ Süleymanpaşa Bayiniz Gençler otomotiv Herhalde sizden de yetkili...

23.05.2023 Motor Blok'un çatlak olduğu bilgisi geldi. Yani kısaca komple motor ve turbo değişimi olacağını söyledi ama ellerinde motor blok'un olmadığını Kore'de üretilip buraya gönderileceğini söyledi ama nitekim her gün müşteri hizmetlerini arıyorum Bugün (14.07.2023) Herhangi bir üretim ve sevk tarihi veremiyorlar sorarım size Hyundai satarken çok ilgili oldunuz bir parça için daha kaç 55 Gün beklemem gerekiyor ve bu değer kaybı, maddi ve manevi zararımı kim karşılayacak.

17 Temmuz 2023 08:04 (Şikayetten 2 gün sonra)

Veysel sonuçtan hiç memnun değil

Hyundai Assan Tamir Edilemeyen Garantili Aracın Misliyle Değişim Talebi

Veysel
22 Ocak 2024 13:12
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

08 Temmuz 17:28
Hyundai Kona'da Çekme Sorunu Ve Servis İlgisizliği
Bayram sonuçtan hiç memnun değil

Hyundai Kona'nın Batarya Sorunu Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti

Bayram
04 Ocak 00:52
Çağla sonuçtan hiç memnun değil

Hyundai Samsun Servisinde Araç Yapılmıyor.

Çağla
31 Temmuz 2024 13:53
Memduh sonuçtan hiç memnun değil

Memduh
21 Temmuz 2024 19:06