Hyundai Araç Alım Pişmanlığı

19 Temmuz 2024 12:14

Merhaba, elimizdeki tüm birikimimizi üstüne de kredi kullanımı ekleyerek Hyundai i10 sıfır (2024) modelini satın almak için Bursa'nın Hyundai bayisi olan Şentürkler'e gittik. İlk başta her şey normal geliyordu. İlk kez araç alacaktık, sıfır araç hiç almamıştık. Prosedürlere tam hakim değildik fakat; birazdan anlatacaklarımı yaşadıktan sonra Hyundai marka araç almayı düşünmüyorum. Dediğim gibi her şey normal gibi geliyordu. Satış danışmanı Buğ** Bey'e yönlendirildik. Bir arkadaşımız vasıtası ile indirim talebimiz olmuştu ve indirimi kabul ettik. Daha sonra da araç satın alımı için kimlik bilgilerimi aldılar. Sonra da danışman arkadaş, 13 Haziran'daki görüşmede aracın fabrikadan geleceğini ve o aracın teslim edileceğini iletti. O gün bayide 1 adet mangrov yeşili i10 aracı olmasına rağmen sordum bu aracı vermiyor musunuz? Diye, hayır size yeni araç gelecek dediler ve kapora istediler. Tamam dedik beklemeye başladık. Fakat bayram geçti, ay sonu oldu, temmuz başı oldu. Bir türlü araç gelmedi. Tabi bu süre içerisinde bayi ile ayrı genel merkezle ayrı görüştük. Dönen ilgilenen olmadı. Bayi aracı fabrika göndermedi dedi. Sonra parça tedariği sorunu dedi. Ama bir türlü sonuç alınamadı. Meğer araç uzun zamandır gelmiyormuş ve artık üretilmeyecekmiş bunu da Satış Müdürü söyledi. Şasi numarası olmayan bir araca bizden araç fiyatının %90'ını gibi parayı tahsil ettiler ve demediler ki bu kadar gerekmiyor. Sonra halledeceğiz. Kredi oranı artar mı diye sorduk yok dediler, araca zam gelir mi dedim yok dediler. E ortada proforma da yok. Belge yok bir şey yok. Kesinlikle Hyundai marka araç almayacağım. Uğradığımız zararla kaldık.

19 Temmuz 2024 14:41 (Şikayetten 2 saat sonra)
Armağan
29 Temmuz 2024 15:15

Henüz dönüş olmadı. Sadece müşteri temsilcisi arayıp not aldığını iletti. Değişen bir durum yok.

Mücahit
28 Ağustos 2024 17:03

Ayhun
18 Temmuz 2023 11:54
Metin sonuçtan hiç memnun değil

Hyundai Genel Merkez İlgisizliği

Metin
12 Aralık 2023 21:40
Hyundai Genel Merkez İlgisizliği
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Hyundai Bayon Satışında Yanıltıcı Bilgilendirme Ve Mağduriyet

14 Aralık 2024 18:26
Seda sonuçtan hiç memnun değil

Seda
09 Kasım 2024 10:02