Emine sonuçtan çok memnun

Huawei P40 Lite WhatsApp

24 Mayıs 2023 23:41
Emine'nin Teşekkür Mesajı
“10 günün sonunda sorunum çok şükür çözüldü Huawei gibi bir markasının böylesine sorunlarla karşılaşmaması gerektiğini düşünüyorum umarım bir daha aynı sorunla karşılaşmam ilginiz için teşekkür ederim Huawei”

Huawei p40 Lite cihazını kullanıyorum 4 gündür WhatsApp uygulamasında şahıs mesajlarını gönderme ve almada sıkıntı yok fakat gruplara mesaj gönderemiyorum WhatsApp gruplardan çıktım geri girdim olmadı hesabımı sıfırladım olmadı telefonumu sıfırladım yine olmadı ne yapacağımı şaşırdım bir çözüm bulamıyorum.

02 Haziran 2023 01:44

Erhan
Erhan

Son yazılım dan sonra bu hatayı vermeye başladı. En iyisi Huawei satmak. Bir çözüm bulursan haber et. Lütfen

Emine

Huawei servisiyle görüştüm bana WhatsApp uygulamasıyla yeni güncellemeler yapıldığı sorunun kısa sürede düzeleceğini söylediler şükür ki 10 günün sonunda düzeldi şu an bir sorun yok umarım bir daha olmaz

Olgun
08 Haziran 2023 15:04
Huawei WhatsApp Uygulama Bildirim Gelmiyor
Huawei WhatsApp Uygulama Bildirim Gelmiyor
Deniz sonuçtan hiç memnun değil

Huawei P40 Lite Kullanıcılarının WhatsApp Yasağı Mağduriyeti Çözüm Bekliyor

Deniz
16 Eylül 2025 23:00
huawei-p40-lite-kullanicilarinin-whatsapp-yasagi-magduriyeti-cozum-bekliyor-1.jpg
Tc Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Tc Hüseyin
30 Mart 2024 22:14