Yunus sonuçtan hiç memnun değil

Hotiç Ayakkabı Hatalı Ürün Müşteri Hatalı Satış

19 Şubat 2024 23:04

Forum Bornova Hotiç mağazasından kışın giymek üzere iki çift ayakkabı satın alarak 6.298 TL ödeme yaptım. Satın aldığım ayakkabılardan birinin ayağıma küçük olduğunu ve rahatsızlık verdiğini satış danışmanına belirtmeme rağmen, ayakkabının deri olduğunu ve kalıbının zamanla açılacağını ifade etmesi üzerine ürünü aldım. Ancak ayakkabıyı ilk giydiğimde ayağımı yaraladı ve diğer aldığım ayakkabıyı giymeye başladım. Bu ayakkabı da ayağımın yan tarafında yara, nasır ve tırnak batmasına neden oldu. Durumu firmayla paylaştığımda, ayakkabıyı kalıba vermemi önerdiler. Siyah ayakkabımı kalıba verdim ve bu süreçte diğer botumu giymek zorunda kaldım. Dört gün kalıpta kaldıktan sonra siyah ayakkabıyı denediğimde hala dar olduğunu fark ettim ve ürünü iade etmek istediğimi, memnun kalmadığımı ilettim. Bana son bir kez yarım saat beklememi ve ayakkabıyı sıcak kalıba koyacaklarını teklif ettiler. Sıcak kalıptan aldığımda ise ayakkabıda herhangi bir değişiklik olmadığını gördüm. Bunun üzerine ayakkabının iç tabanındaki astarını kestiler ve ayakkabı ciddi şekilde zarar gördü. Ayakkabı artık giyilemeyecek duruma geldi. Durumu açıklamama rağmen, firma sorumluluk kabul etmeyerek 'vuran ayakkabıyı almasaydınız' şeklinde bir tavır sergiledi ve ayakkabıyı bana o haliyle geri verdi. Bu süreçte ayaklarımın rahatsızlanması nedeniyle hastaneye başvurdum ve ayağımdaki tırnak batması ile nasırların tedavisini oldum. Bu tedavileri gerekli görülürse heyetinize sunabilirim. Satın aldığım ayakkabılar yüzünden hem sağlığımı hem işimi hem de bütçemi olumsuz etkileyerek mağduriyet yaşamama neden oldu. Mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum.

04 Haziran 2024 14:22 (Şikayetten 3 ay sonra)
Yunus
04 Haziran 2024 15:00

Sevinirim inşallah mağduriyetim gideririr.

18 Kasım 2024 13:58
Hotiç'ten Aldığım Botlar Rahatsızlık Verdi, Müşteri Memnuniyeti Sıfır
Göknur sonuçtan memnun

20 Kasım 2024 22:11
"Ürünlerinin arkasında durup mağdur etmedikleri için teşekkür ederim"
Hotiç Botlarında Rahatsızlık Ve Memnuniyetsizlik
Hotiç Botlarında Rahatsızlık Ve Memnuniyetsizlik
Diler sonuçtan çok memnun

07 Şubat 19:28
"Telefon ile tarafıma hızlı dönüş yapıldığı ve iade değişim seçeceğim sunulduğu için teşekkür ederim. Umarım mağazada da iade süreci sıkıntısız olur."
Hotiç Bot Tabanı Açıldı, İade Süreci Sorunlu
Meryem sonuçtan çok memnun

04 Aralık 2024 17:37
"Müşteri hizmetlerinden ece hanım aradı ve hemen yardımcı oldu. Ece hanıma ilgisi anlayışı ve yardımı için teşekkür ediyorum."
Hotiç Ayakkabıda Hayal Kırıklığı: Rahatsızlık Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu
Büşra sonuçtan çok memnun

14 Temmuz 00:21
"Öncelikle, yaşadığım sorunla bu kadar yakından ilgilendiğiniz ve süreci bu kadar nazik ve anlayışlı bir şekilde yönettiğiniz için içtenlikle teşekkür etmek istiyorum. İlk başta yaşadığım aksaklık ve iletişim eksikliği nedeniyle açıkçası biraz umutsuz hissetmiştim. Ancak sizin desteğiniz ve gösterdiğiniz ilgi sayesinde kendimi değerli ve duyulmuş hissettim. Sorunuma gerçekten çözüm bulmaya çalışmanız, empatiyle yaklaşmanız ve süreç boyunca beni bilgilendirmeniz çok kıymetliydi. Tekrar her şey için çok teşekkür ederim. İyi çalışmalar, Büşra Kale"