Hotels.com Parasını Ödememe Rağmen Otelde Kalamadım

21 Nisan 2024 00:44

24 Nisan 2024 01:30

20 Nisan için hotels uygulamasından rezervasyon yaptırıp parasını ödememe rağmen sokakta kaldık. Maddi manevi zarara uğradım. O kadar yol geldim şehir gezisi yaptım. Otele gidip dinlenmek istediğim zaman rezervasyonum olmadığını söylediler. Parasını ödememe rağmen, o yorgunlukla yeni bir otel aramak zorunda kaldım ve maddi olarak daha yüksek fiyata. Profesyonellikten uzak işletme asla yardımcı olmayan personel.

06 Mayıs 2024 10:36 (Şikayetten 15 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Size yardımcı olabilmemiz için müşteri Hizmetlerini telefonla arayarak, mail göndererek veya chat yoluyla ulaşmanızı rica ediyoruz. Bizi pazartesi ila cuma, 09.00-18.00 saatleri arasında aşağıdaki numaralardan arayabilirsiniz: Saygılarımızla, Hotels.com

Şükran sonuçtan hiç memnun değil

Şükran
09 Nisan 2024 23:30
Hotels.com Uygulaması Paramı İade Etmedi!
Semih sonuçtan hiç memnun değil

21 Haziran 2024 11:36
Alper sonuçtan çok memnun

02 Temmuz 2024 13:52
"Teşekkürler"
Necip sonuçtan çok memnun

30 Mart 09:31
"Hotels yetkilileri sorunumu çözdü teşekkür ediyorum"

27 Haziran 2023 19:00