Sümeyra sonuçtan hiç memnun değil

Hotel Long Beach Resort Long Beach Resort Hotel Hakkında

13 Eylül 2023 09:54

Bu sene tatilimiz için Long Beach Resort Alanya'yı tercih ettik. Otelin aquaparkını tatilimizin ikinci gününde deneyimlemek istedik. Tuhaf bir şekilde kaydırağı içinde bot savrulmaya başladı. Yaşadığımız korkuyu anlatamam. En sonunda eşimi ve beni savurdu, bot olmadan sürüklemeye başladık. Meğer savrulurken köprücük kemiğim kırılmış. Havuza iniş yaptığımda oradaki görevliye koluma bir şey oldu dedim, o da bakıp burada bekleyin sağlık görevlisi çağıracağım dedi. 40 dakika ya yakın havuz başında inleyerek bekledim. Bu arada kaydıraktan kayan herkes bizim gibi ters döndü ama kaydırak 1 dakika dahi olsun durdurulmadı, bizden önceki günde sakatlanan insanlar olmasına rağmen durdurup kontrol yapılmamış. Doktor gelecek sanıyorum ama bir tane hemşire olduğunu sandığım bir kadın geldi ve arabanız var mı dedi. Bize soğuk su verip arabanıza kadar tangır tungur buggy dedikleri araçlarla eşlik ettiler. Tabi o araçta giderken kırık olan kemiğim yalpalamadan iyice sarsıldı. Arabamızın yanına kadar getirip anlaşmalı oldukları bir hastane olduğunu (Alanya Yaşam Hastanesi- bu hastanenin otel sahibine ait olduğunu ve kendisinin doktor olduğunu daha sonra öğrendik) ve doktora haber verdiklerini bizi beklediğini söylediler. Eşimle arabaya bindik hala kazanın şokunu atlatamamıştık. Yolda hastaneyi arayalım dedik çünkü otele 40 dakika uzaklıkta. Aradığımızda acil müdahale yapılabileceğini ancak doktorun şu an orada olmadığını söylediler, oysaki oteldeki görevli acil vaka olduğunu ve doktora haber verdiklerini söylemişti. O sancıyla bilmediğimiz bir şehirde hastane aradık. Gerekli müdahaleler yapıldı. Köprücük kemiğim kırılmıştı. Otelin ceza alması için jandarmaya şikayette bulunduk. Ayrıca maddi manevi tazminat davası da açacağız. Bu kadar sorumsuz ve misafirlerin sağlıklarını önemsemeyen bir otel ne hizmeti veriyor. Olursa olsun asla tercih edilmemeli. Şimdi ameliyatlık durumdayım. İşe gidemiyorum, uyuyamıyorum, oturamıyorum, kendi işimi kendim yapamıyorum. Long Beach Resort Hotel'den şikayetçiyim!

Aria Claros Beach & SPA Resort Konaklama Mağduriyeti!

24 Ağustos 2024 16:55
Emine sonuçtan hiç memnun değil

18 Temmuz 2023 15:31

17 Temmuz 2023 12:15