Cihat sonuçtan hiç memnun değil

Hostragons Ödemesi Aynı Ayda Geçmiş Bile Olsa Siliyorlar

Hostragons Ödemesi Aynı Ayda Geçmiş Bile Olsa Siliyorlar
20 Aralık 2023 01:40

Ödemesi aynı ayda gerçekleşmiş olsa bile, hosting hizmeti sağlayan firma veritabanında ne varsa aniden siliyor ve umursamıyor. Kullanıcı arayüzü hiç kullanışlı değil ve destek hizmetleri yalnızca para karşılığında veriliyor. En ufak bir istek için bile para talep ediyorlar. 4.000 TL'ye aldığım paketin fiyatını yıl sonunda 6.000 TL'ye çıkardılar ve ödemeler hakkında hiçbir şekilde e-posta yoluyla bilgilendirme yapmıyorlar. Yaklaşan ödemeler hakkında sizi bilgilendirme zahmetinde de bulunmuyorlar.

20 Aralık 2023 16:44

Sorumluluklarımı yerine getirmemişim. Sanırım liseli bir arkadaş bu yazıştığım, bu arada mail falan gelmedi, suçu bana atıyorlar.

05 Ekim 2024 04:52 (Şikayetten 9 ay sonra)

Eren
Eren

Aynı sorunları ben aylarca yaşadım. Azarlanıp durdum. Şimdi de beni arıyorlar, WhatsApp'tan bana ulaşıyorlar. Şikayetvar'ın firma numarasından arandım, mesaj bile aldım. Hostragons sizinle iletişime geçmek istiyor diye. Acayip bir dünya. İş işten geçmiş, bu saatten sonra hangi akla hangi akıllı bu firmaya döner ki?

Levent
Levent

13 Şubatta aylık ödemesini yapıp aldığım ve yeni kurulmuş hostingi 15 Martta ödemesi diye askıya aldılar. Defalarca mail gönderdim. Cevap olarak otomatik robot operatör yanıtlıyor. Bir sürü dekont vs. Ekran görüntüsü ile ödeme yapalı daha 2 gün oldu diye ispatlamaya çalıştım. En sonunda kendi hatalı olduğunu anlayıp düzelttiler. Hosting panelleri sürekli sorunlu. Tasarım yapmayı bırakıp günlerdir panel hatası düzelsin diye destek mesajları yazmakla uğraşıyorum. Ücret iadesi ve iptal talep ettim. Ücret iademiz yoktur yanıtı verdiler. Şu an bile müşteri panel girişi 404 hatası veriyor.

Cihat

Binlerce liralık bilgilerim gitti, yazık gerçekten

Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

01 Ekim 2024 10:05

14 Yıldır Hizmet Aldığım Netesta Maduriyetliği

Serkan
02 Şubat 2024 20:32
Ekrem sonuçtan hiç memnun değil

15 Mart 2024 15:30