Besime sonuçtan hiç memnun değil

Horus Paradise Luxury Resort Hotel Horus Paradise Hotel

05 Mart 2024 17:20

İki kişi olarak Horus Paradise Otel'e cankurtaranlık iş başvurusunda bulunduk. Bize geri dönüş yapılarak kabul edildiğimiz ve 03/03/2024 tarihinde otele gelmemiz gerektiği bildirildi. Belirtilen tarihte otele vardık ve lojmana girişimiz yapıldı. 05/03/2024 tarihinde ise otel giriş işlemleri için güvenlik tarafından form doldurmamız istendi; biz de formları doldurduk. Daha sonra bizi anlaşmalı oldukları Anatolia Hastanesi'ne bazı evrakları almamız için yönlendirdiler. Hastaneye giderek evraklar için gerekli tahlilleri yaptırdık ve sonrasında otele geri döndük. Güvenlik şefi bize, bizimle ilgisi olmayan ve tamamen bizden bağımsız gerekçeler sunarak (kendisinin kadın personele değil, iki erkek personele ihtiyacı olduğunu ve istediği kişilerin otelin cankurtaran şefi tarafından belirlendiğini, aralarındaki iletişim kopukluğunu gerekçe olarak gösterdi) girişimizin yapılmayacağını ve iki saat içinde lojmanı boşaltmamız gerektiğini söyledi. Bu durum karşısında büyük bir mağduriyet yaşadık. Bizi işe alacaklarını söylemeleri üzerine Antalya Konyaaltı Hurma Mahallesi'nde kaldığımız yerden çıkış yapmıştık. Horus Paradise Hotel'in Manavgat Side'de bulunan personel lojmanına giriş yapmış ve eşyalarımız için araç kiralayarak lojmana gelmiştik. Ancak bize inşaat halinde bir oda verildi ve iki gün boyunca oda temizliği yaptık. Güvenlik şefi tehditkar bir tavırla 'Yapacağım bir şey yok, iki saat içinde lojmanı boşaltın, iki saat sonra güvenliği göndereceğim.' dedi. Çok mağdur olduk. Horus Paradise Hotel'in güvenlik müdüründen ve güvenlik şefinden şikayetçiyiz.

Mine sonuçtan hiç memnun değil

Horus Paradise Luxury Resort Hotel Horus Paradise Otel Yanlış Oda Verdi

15 Nisan 2024 14:23

03 Eylül 2024 15:04
Royal Seginus Hotel Yaralanma Ve İlgisizlik
Bahar sonuçtan hiç memnun değil

28 Ağustos 2024 15:20