Sibel sonuçtan hiç memnun değil

Hoover Kurutma Makinesi 1. Günden Bozuk Olduğu Anlaşıldı Arızalı

23 Ocak 2024 21:23
22 Ocak 2024 23:21

Hoover kurutma makinesi aldım bugün servis geldi kurdu ve aksam üstü saat 15.50 de 3 saatlik beyazlar modunda kurutmaya attım tam 4.30 saat sonra makineye baktığımda hala 1 saat 28 dakika süresi vardı daha sonra bir makine daha kurutmak için attım 3 saatlik programa attım 2 saat geçtiğinde makineye baktığımda 1 saat düşmüştü hala 2 saat 8 dakika vardı bitmesine videoda da gösterdim kaç dakika geçmesine rağmen 1 dakika bile düşmüyor süreden. İade talep ediyorum daha ilk günden bunu yaşadım 20 bin TL'ye aldığım makine birkaç aya çöp olacak Belli ki resmen çöpe atıyorsunuz paranızı yazıklar olsun attığım beyaz atletler resmen çocuk atletine dönmüş hemen yarın Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım. Bu arada servisteki adamı aradım nem algılama aleti arızalı olabilir dedi yeni sıfır makine nasıl arızalı olabilir demekti bu ilk şikayet değil direk anladı bu markayı asla istemiyorum yazık ya çalış kazan makine al paranı çöpe at arada bir resmen makineye vuruyormuş gibi ses çıkıyor motordan kalkıp gidecekmişte zor tutuyor gibiyim arkadaşımda Arçelik var ah keşke ondan alsaydım

24 Ocak 2024 08:57 (Şikayetten 11 saat sonra)
29 Ocak 2024 09:44

Dönüş yapan olmadı ben bir servisi aradım 6 gün sonraya gün verdiler yani bugüne. Bakalım gelip ne yapacaklar. Servisteki telefondaki kızın tavrı çok kötüydü bu arada sanki karşısında çocuk varmış gibi konuşuyordu o kadar pişmanım ki aldığıma yazık ki ne yazık

Kurutma Arızası İçin Yüksek Servis Ücreti Mağduriyet Yarattı

28 Ekim 2025 00:03
Levent sonuçtan hiç memnun değil

Hoover Kurutma Makinesinde Kırık Kapak, Kurutma İşlevi Bozuk Ve Servis Cevapsızlığı

Levent
23 Mart 13:41
Alican sonuçtan hiç memnun değil

Alican
31 Mayıs 2025 16:00