Mert sonuçtan hiç memnun değil

Honda'nın Kronik Klima Sorunu Yine Başladı

Mert
22 Ekim 2024 22:06

Aşağıdaki şikayeti yazdıktan sonra arabamın klimasına iki kere daha bakım yapıldı (benim için bir yaz klasiği haline geldi). Üstüne bu yıl yine klima sıcak hava üflemeye başladı ancak arabamın garantisi dolduğu için bu sefer ücretli işlem yapacaklarını belirttiler. Yani Honda, sattığı sorunlu malın sorununu çözememekle kalmıyor, bir de (muhtemelen yine geçici çözüm) yapılacak inceleme ve işlemler için ücret istiyor.

-- Eski şikayetim --
Honda Civic Sedan aracımın kliması geçen yaz bozuldu, ac açıkken dahi sıcak hava üflüyordu. Honda Çiftkurtlar inceledi ve bir parçada zaten bilinen kronik bir sorun olduğunu, o parçanın değişmesi gerektiğini söylediler. Bu parça yurt dışından geleceği için yaz sıcaklarında 1 ay klimasız kullanmak zorunda kaldım. Sonunda o parça değişti ve geçen yaz için sorun çözülmüş oldu. Ancak bu yaz tekrar birebir aynı sorunu yaşıyorum. Her yaz klima sorunu için servise gitmek ve parça gelmesini beklemek zorunda mıyım? 2011 model t***** (yine bir Japon markası) klimasında 10 yılda bir kez bile böyle bir sorunla karşılaşmadım, Honda bu kalitede klima üretmekte yetersiz mi?

Emre
27 Ağustos 2024 12:03
Ömer sonuçtan çok memnun

Ömer
07 Temmuz 2023 19:22

Şeyma
31 Ağustos 2023 21:15
Muharrem sonuçtan hiç memnun değil

Honda Civic FC5 "Kronik" Klima Radyatör Sorunu.

Muharrem
17 Eylül 2024 02:55