Zafer sonuçtan hiç memnun değil

Honda Yaptığı Hatanın Bedelini Ödemiyor

Zafer
15 Haziran 2023 14:52

Honda Mutluhan Bayi'nden şikayetçiyim. 2022 yılında verilen Honda Accord ruhsatlı yazan şasi no ile aracın üzerindeki yazan şasi no farklı çıktı. Farklı kişilere yanlış teslimat yapıldı ve bunu fark ettim. Bayiye gittim, bayinin çözüm noktasında sadece ruhsatları değiş tokuş satış yapabileceğini söyledi. Onun haricinde herhangi bir şey yapamayacağını belirtti. Benim aracım sıfır hasarsız, hasar kayıtsız. Ama karşı tarafta hasar kaydı var. Ruhsatları değiştirdiğimde benim aracım hasar kayıtlı olacak ve bununla alakalı da hiçbir şey yapmadılar. Elini taşın altına koymadılar. Honda genel merkezden de aradılar. Bu konuda hukuki yola başvuru yapacağımı söylediler. Sadece elinden hiçbir şey gelmediğini söylediler. Honda gerçekten düşündüğüm gibi büyük bir firma çıkmadı. Kendilerinin yapmış olduğu bu büyük hatayı telafi etmek için sadece ruhsat değişimi masraflarını karşılayacağını söylüyor ama araçta hasar kaydı var. Bunun kaldırılması ya da bunun tanzim ile alakalı aracın değer kaybı ile alakalı herhangi bir şey yapamayacaklarını belirttiler. Beni ciddi derecede mağdur ettiler. Şikayetçiyim. Tüm global Honda sitelerinin hepsine İngilizce olarak da konuyu aktaracağım. Hukuki olarak da avukatım çalışma yapacaktır.

Birol

Sigorta şirketiniz ile görüşerek motor-şasi zeyli yapılması durumunda hasar kaydı diğer araçta kalır.

Nurettin

Türkiye'deki Honda'lar Tokyo'ya bağlı değilmiş gibi sürekli ilgisiz ve ukalaca davranıyor. İşin garibi gerçekten de Tokyo'ya da şikayet etseniz sonuç alınamıyor. Bunlar da onun bildikleri için kafalarına göre takılıyorlar. Bir Honda araçtaki teknolojiye bak, bir de bizdeki servislerin dağınıklığına... Demek ki, en üstün teknolojik ürünler bile az gelişmiş ülkelerde bu hale düşüyor.

Ömer sonuçtan çok memnun

Honda Civic Koltuk Sorunu Ve Yetersiz Müşteri Hizmetleri

Ömer
16 Ekim 2024 15:17
Furkan sonuçtan hiç memnun değil

Yasal Süresi Aşılmış Onarım Ve Bilgilendirme Eksikliği Nedeniyle Mağduriyet

Furkan
23 Eylül 10:39
Necibe sonuçtan hiç memnun değil

Boyalı Araç Satışı Ve Çözüm Bulunamaması

Necibe