Ümit sonuçtan hiç memnun değil

Honda CRV Airbag Beyni (srs) Bulunamıyor

26 Mayıs 2023 10:51

Merhaba 2008 Model 2.0 i-VTEC Executive araç sahibiyim.

Aracımda 01.11.2022 Tarihinde seyir halinde iken srs Işığı yandığını fark ettim internette yaptığım araştırmalar neticesinde bu sorunun airbag beyni ile alakalı ve CR-V Grubu araçlarda kronik bir sorun olduğunu fark ettim.

12.11.2022 Tarihinde sorun ile ilgili İstanbul ÜSKÜDAR'da bulunan ay ışığı OTOMOTİV'e gittim.

Bu parçanın (srs beyninin) Şu anda üretimde olmadığını sipariş verdikten sonra çok uzun zaman sonra geleceğini söylediler, daha sonra üretiminin olduğunu ve aracımın şasi numarasına göre üretileceğini söylediler. Mecbur kabul ederek parçanın siparişini verdim.

Son 1 aydır maddi imkansızlıklardan dolayı aracımı satışa çıkarmak istiyorum fakat airbag srs ışığı yanan bir araca herkes pert muamelesi yaptığı için aracımı satamadım, parçanın ne zaman geleceği meçhul. Üretime başlayıp başlamadığı dahi belli değil.

Böyle bir ortamda maalesef mağdur ve ortada kalmış durumdayım.

İlgili mağduriyetimin bir an önce giderilmesini ya da konu ile ilgili tarafıma bir şekilde bilgi verilmesini tarafınızdan arz ederim.

profile profile profile
13 Aralık 2023 16:19

En son ağustos ayı demişlerdi ağustosta aradım kasım dediler tekrar aradım aralık dediler şimdi ise mart diyorlar Honda benim gözümde bitmiştir.

29 Ocak 2024 15:53

2022 kasım ayından beri bekleyişim devam ediyor bir daha hondanın önünden dahi geçmem

Yorumlar (9)

Hocam kolay gelsin geldi mi parça?

Ümid
Ümid

Selamlar aynı sorunu bende yaşıyorum, 10 aydır araba serviste yatıyor, gelişme var mı? Ne yapmamı önerirsiniz

Osman

Hocam bu beynin bir görselini bana atma şansınız var mı? Ben getirtebilirim

Hasan

Bana tarih veriyor ama size de tarih verdim 9 Eylül dedi yurt dışında varmış parça

Sevim
Sevim

Merhaba, bizim de airbag beyni bekleyen bir aracımız var. Yetkili servislerin bu parçaları 10 yıl stokta tutması zorunluluğundan dolayı isterseniz servisi il ticaret müdürlüğüne şikayet edebilirsiniz. Tüketici Hakları kapsamında servis azami tamir süresini geçtiğinde para cezasına çarptırılır. Detaylı bilgiyi İl Ticaret Müdürlüğünü arayarak öğrenebilirsiniz. Bilginize,

Hasan

Araç peki yetkili serviste airbag beyni hatası veriyor mu abi bende götürdüm tanı için bin lira para istediler yetkili servis dışındaki özel servisler arıza kodu bile vermiyor

Hasan

Benim aracımda böyle bir sıkıntı oldu ne kadar zamandır bekliyorsunuz

Osman

Görselini bana atarsanız beynin yardımcı olurum

2022 Kasım ayından beri

Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Honda CRV Airbag Beyni Arızası Ve Uzayan Yedek Parça Süreci

17 Haziran 2025 23:50
Yasin sonuçtan hiç memnun değil

Honda CR-V Tespit Edilemeyen Arıza

Yasin
11 Eylül 2024 22:22
Erkan sonuçtan hiç memnun değil

18 Ayda Airbag Beyni Tedarik Edilemedi, Güvenliğim Tehlikede!

Erkan
24 Ekim 2025 12:19