Honda Civic Navigasyon Sorunları Ve Zaman Kaybı

Mecnun
17 Ağustos 2024 15:33

2021 Honda Civic Elegance aracımın navigasyonu, sürekli beni yanıltıyor, yanlış, az kullanılan ve yolu gereksiz uzatan yönlendirmesi yüzünden zaman ve yakıt kaybına uğruyorum. Aracım düzenli serviste bakım yapılıyor. Ancak navigasyonu güncellemiyorlar. 3-4 yıl önce değişmiş yol düzenlemeleri mevcut değil. Daha dün Manisa'dan Çeşme'ye gittim. Hiç güven vermeyen yol tarifleriyle karşılaştım. Dönüşte yorgundum ve navigasyonla İzmir içinden Manisa'ya ulaşayım dedim ama yine pişman etti. Konak'tan çevre yoluna gitmeye çalışıyorum. Fevzipaşa Bulvarı'ndan Basmane üzerinden çevre yoluna geçeceğim, navigasyon Fevzipaşa'dan Gazi Bulvarı'na yönlendirdiği için bu istikamete doğru gittim. Bir de ne göreyim, Gazi Bulvarı ters yön, oraya gelince limana doğru yolu uzattı. Akşam yorgunluğu bir de ışıklardan tabela okumaya çalıştım. İyice gözlerim yoruldu. Buna benzer bir sürü hatayla her yolculukta karşılaşıyorum ve çok moral bozucu. Geçen ay Torbalı'dan Didim'e gidiyorum. Çevre yolu bağlantısında yine yanlış uyarı ve yönlendirme sonucu tekrar İzmir istikametine girdim. 20 km sonra dönüş için gişelerde müsait yer olmasına rağmen navigasyonu dinleyip 8 km ileride bulunan iki kavşağı geçerek aynı yola geri döndüm.

Serhat sonuçtan hiç memnun değil

Honda Efe Plaza Giderilemeyen / Hatta Tespit Edilemeyen Arıza

Serhat
24 Ağustos 2023 10:22
Ayhan sonuçtan hiç memnun değil

Honda Civic Dijital Saat Ve Navigasyon Sorunu Çözülemiyor

Ayhan
05 Ağustos 2025 09:51
Honda Civic Dijital Saat Ve Navigasyon Sorunu Çözülemiyor
Fahri sonuçtan hiç memnun değil

Honda Civic'te Sürekli Saat Sorunu Ve Servis İlgisizliği

Fahri
11 Ekim 2024 08:45
Berkay sonuçtan hiç memnun değil

Yeni Honda Civic 3. Kez Aynı HATA-AYIPLI Ürün

Berkay
28 Ağustos 2024 18:03
Ozgur sonuçtan hiç memnun değil

Honda Markası Müşteri Memnuniyetini Artık Hiç Önemsemiyor.

Ozgur
20 Mayıs 2024 14:45