Ali sonuçtan hiç memnun değil

Honda Civic Dikiz Aynası Karatma Yapmıyor

07 Mayıs 2024 14:07

2021 Nisan ayında Kayseri İnciroğlu Honda'dan 2021 model Honda Civic Eco Elegance 38 AFA 319 plakalı otomobili satın aldım. Aracı aldığımda bana, araç içi ve dışı aksesuar yaptırılmasının şart koşulduğunu belirttiler. Aracı 27.04.2021 tarihinde teslim aldım. Aracımın araç içi dikiz aynasında karartma özelliği bulunuyor. Ancak aynanın bu özelliği 2023 Eylül ayında bozuldu. Honda İnciroğlu'na aracımı 3-4 defa götürdükten sonra Honda Türkiye'nin kararıyla aynanın değişimine karar verildi ve ayna değiştirildi. Fakat aynı günün akşamında aynayı tekrar denediğimde, aynı sorunun devam ettiğini fark ettim. Ertesi gün servis danışmanı ile iletişime geçtim ve sorunun devam ettiğini ilettim. Kamera kaydı istediler; kaydı alıp gönderdim. Defalarca servise gitmeme rağmen sorunum çözülmedi. En sonunda servis ustaları, sorunun araçta bulunan cam filminden kaynaklanabileceğini ifade ettiler. Ancak cam filmini çıkarırken buz çözücü rezistansların yerinden çıkabileceğini ve cam değişiminin garanti kapsamı dışında olduğunu belirttiler. Hem aracı alırken bana zorla yaptırılan aksesuar için para ödedim hem de bu sorun için para ödemem veya kasko şirketinden yaptırmam teklif ediliyor. Bu durum kabul edilemez. En son 01.04.2024 tarihinde Honda Türkiye'nin 0850 733 22 20 numaralı telefonunu arayarak şikayetimi dile getirdim. En kısa sürede dönüş yapacaklarını söylediler. Bu tarihten sonra sonuncusu 01.05.2024 olmak üzere 3 kez daha aradım. En kısa zamanda döneceklerini söylemelerine rağmen, bugüne kadar dönüş yapılmadı. Sorunumun çözüme kavuşturulmasını, sizler aracılığıyla yetkili firma tarafından çözüme kavuşturulmasını talep ediyorum.

Emre
27 Ağustos 2024 12:03

Honda Servisinde Uzun Süreli Ön Cam Değişim Bekleyişi

Hamza
08 Ağustos 2024 09:52
Zeki sonuçtan hiç memnun değil

Honda Araç Koltuk Kılıfı Sorunu Ve Uzayan Parça Tedarik Süreci

Zeki
21 Temmuz 2025 18:24
honda-arac-koltuk-kilifi-sorunu-ve-uzayan-parca-tedarik-sureci-3.jpg
honda-arac-koltuk-kilifi-sorunu-ve-uzayan-parca-tedarik-sureci-2.jpg
honda-arac-koltuk-kilifi-sorunu-ve-uzayan-parca-tedarik-sureci-1.jpg
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

Emniyet Kemeri Sorunu Garanti Kapsamında Çözülmüyor, Güvenlik Endişesi Yaşıyorum

İbrahim
30 Eylül 2025 11:50
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Honda Civic Multimedia Sorunları Ve Yetersiz Servis Deneyimi

12 Aralık 2024 10:22