Honda Çamurluk Boyanması Hakkında

Metin
18 Temmuz 2024 19:11

2018 yılında küçük bir kaza sonucunda İstanbul cem Honda'da sağ ön çamurluk değişmiştir. Bir süre sonra değişmiş olan çamurluktan boya atmaya başladı. Ben önce taş sıçramasından attığını düşündüm ancak bir süre sonra çamurluğun farklı yerlerinden de atmaya başladı. Şu an görevim nedeniyle Ankara'da ikamet ediyorum burada Honda'nın yetkili servisi olan Efe Honda'ya gittim sorunlu çamurluğu gösterdiğimde yetkili personel boyanın astar atılmadan yapılması sonucu bu problemin oluştuğunu söyledi. Bende problemi cem Honda'ya bildirdim ancak servis yetkilisi garanti süresi içerisinde olmadığını İstanbul a gidersem uygun bir fiyat karşılığında yapabileceklerini söyledi. Bende hatanın kendilerinde olduğunu çamurluğu orijinali ile değiştirdiklerini boyasını da kendilerinin yaptıklarını hatalı boyamaları sonucunda bu problemi yaşadığımı dolayısıyla kendi hataların kaynaklanan sorunun giderilmesini istedim. O şekilde yardımcı olamayacaklarını söylediler. Aracımın yetkili servis olan cem Honda İstanbul tarafından orijinal çamurluk ile değişen çamurluğun Ankara'da bulunan yetkili Honda servisi tarafından boyanmasını istiyorum. Gerekli işlemin yapılmaması durumunda yasal yoldan hakkımı arayacağımın da bilinmesini isterim.

Sezgin
07 Ağustos 2024 14:40

Muhammet
01 Nisan 2024 13:33
Honda #Kronik Boya Hatası
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

17 Mayıs 2024 10:16

Serhat