Muhammet
01 Nisan 2024 13:33

2016 model Honda Civic FC5 aracımın arka sağ taraf cam kenarında boya atması mevcut. Honda'nın kronikleşen bu üretim hatası için Ankara Honda Plaza Efe Yenimahalle yetkili bayi servisine başvurdum. Kronik bir sorun olduğunu ve garantisinin bitmiş olduğunu, kendim ücretli yaptırmam gerektiğini tarzında konuştu. Beni başından savdı. Kendim boyatmam durumunda ise bana ortalama 20 bin TL civarında bir ücret çıkacağını söyledi. Servisin üstünkörü konuşması ve ilgisiz davranması çok üzücü. 8 yaşındaki bir aracın lokal bölgede boya atması doğrudan üretim hatasıdır. Garanti süresi bitmemiş araçları kapsıyor ancak bitmiş olan araçları kapsamıyor ki bu çok saçma. Honda servisinin bu hatayı gidermek için gösterdiği ilgisizlik ve hiçbir çaba içerisinde olmamaları kabul edilemez. Garanti süresi bitse dahi, kurumsal bir şirkete yakışır bir şekilde davranıp, hasarı ücretsiz gidermelerini talep ediyorum. Fabrikasyon hatası sonucu oluşan bir hasarda hiçbir şekilde yardımcı olunmaması kabul edilemez.

Yorumlar (5)

Tarkan
Tarkan

Aynı sorun bende de var ve tam olarak aynı yerde servise götürsem bir sonuç alabilir miyim.

Ali
Ali

Bende aynı yerde boya atması soyulması oldu. Garantiden yapacağız dediler ama yapmadılar henüz

Boya kalkmaları Honda'da kronik bir sorun. Dava açılabilir

Alican
Alican

Öncelikle geçmiş olsun. Peki 7 yıl içerisinde boya atması olsaydı yapacaklar mıydı size bu şekilde mi söylediler

O zaman da başka bir bahane bulurlardı, hangisi işlerine geliyorsa onu yapıyorlar çünkü

Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

17 Mayıs 2024 10:16

Ibrahim
21 Temmuz 2023 16:21
Honda Civic FC5 Cam Tavan Çıta Oluk Arası Boya Atma
Süleyman sonuçtan hiç memnun değil

Honda Civic Sağ Arka Cam, Boya Atması

Süleyman