Honda Servisinde Güven Sorunu Ve Yüksek Ücretler

19 Kasım 2024 23:20

1 hafta önce Söke yolunda Honda pcx ile yolda kaldık. Daha sonra motoru Kuşadası Ag Honda motora servise götürdük. Motorun arızasını 2 gün sonra anlayabildiler. Güvendik orada çalışanlara yapılmasına karar verdik. Bize bir sürü hesap çıkardılar. Motorun garantisi devam ederken bizden kaynaklı olduğunu söylediler. 30 bin kusur hesap çıkardılar. İndirim talep ettik bunlar uygun hali dediler. Sonra birkaç gün sonra ekstra başka parça için ücret istediler. Bizde işlemleri durduk. Bodrum'daki servise getirdik. Motoruna yari ücreti kadar hesap çıkardılar. Yani bu kadar insanlardan haksız yere para kazanmaktan ne kadar ahlaki bir durumda. 1 haftadır hiçbir işlem yapılmadan bekledi. Motoru hiçbir işlem yapmayıp ekstradan açtık diye ücret aldılar. Sizde bizi yari yolda bıraktınız. Ag Honda motor. Buradaki zararımız giderilmesini talep ediyorum. Güvenilir bir servis olmadığınızı anladık. Mükemmel fiyatlarınıza teşekkürler.

Honda Motosiklet Kuşadası Honda Ag Motor Umursamaz Ve Yavaşlar

16 Eylül 2024 21:29

17 Temmuz 2024 14:13
Zahit sonuçtan hiç memnun değil

Honda PCX125 Şanzıman Arızasına Garanti Kapsamı Dışında Kullanıcı Hatası Denildi

10 Temmuz 2025 11:56

Honda Servis Çalışanlarının Amatörlüğü Ve Özensiz İşçiliği

13 Ocak 2024 22:43
Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Kuşadası Honda Servisi: Belirsiz Fiyat Politikası Ve Müşteri Güvensizliği

14 Ekim 2024 13:42