Honda Motosiklet Kuşadası Honda Ag Motor Umursamaz Ve Yavaşlar

16 Eylül 2024 21:29

Honda pcx motorumun 1000km bakımı için Kuşadası'ndaki Honda ag motor servisinden saat 09.00 da randevu aldım. Motoru teslim alıp 2 adet aksesuarın fiyatını söylemeleri tam 45 dakika sürdü. 1000km de yapılan tek bakım olan sadece yağ değişimi için 6 saatten fazla bekletildim. Randevuyu aldığım numarayı gün içinde motorun durumunu sormak için aradığımda telefonlarım açılmadı. Kendi internet sitelerindeki 2 numarayı toplamda en az 20 defa aradım ve motorun durumunu öğrenmek için işimi gücümü bırakıp servise gittiğimde liftlerinin bozulduğunu bu sebeple geç kaldıklarını söylediler. Bunu bana haber verebilirlerdi sadece 1 yağ değişimi için 6 saatten fazla bekledim. Madem bir yağ değişimini 6 saatte yapamıyorsunuz ve benden önce sırada başka motorlar bekliyor ben neden randevu alıyorum herhangi bir tamirci en fazla 1 saatte yapıp göndereceği bir iş için sizden randevu aldığım halde 6 saatten fazla niye bekliyorum? Neden telefonlara ulaşamadığımı sorduğumda randevuyu o numara ile almama rağmen numaranın kendileriyle alakası olmadığını söyleyip bambaşka bir numara söylediler iletişim kurmam için. Servis bölümünde çalışan 2 hanımefendi aşırı yavaş ve umursamazca hareket ediyorlar. Aksesuar sormak istedim motoru bırakırken 2 adet aksesuarın fiyatını söylemeleri sorduğum andan itibaren yaklaşık 20 dakika sürdü ve o sırada ilgilendikleri tek müşteri bendim. İnsanların vakitleri siz çalışanlar kadar değersiz değil. Beğenmediğimiz Çin malı motorların servisleri bile çok daha hızlı ve ilgili kalıyor size göre.

profile profile

Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Kuşadası Honda Servisi: Belirsiz Fiyat Politikası Ve Müşteri Güvensizliği

14 Ekim 2024 13:42

Honda Garanti Kapsamı Ve Bakım Süresi Konusunda Mağduriyet

27 Nisan 2025 22:15

Honda Servisinde Güven Sorunu Ve Yüksek Ücretler

19 Kasım 2024 23:20
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Honda Motosiklet Garanti Bakım Randevusu Ve Servis Şikayeti

25 Haziran 2024 16:28