Ertuğrul sonuçtan hiç memnun değil

Honda Motosiklet Honda Bayisi Yüzünden Aracım Bağlandı!

06 Ağustos 2024 21:06

2 hafta kadar önce Honda'nın Anes Motor bayisinden Honda cl 250 model bir motorsiklet sipariş ettim. Ürünün stoklarında olmadığını ancak o hafta içinde geleceğini ifade ettiler ancak böyle bir şey olmadı. Motor bir hafta geç geldi. Sonraki hafta cuma günü ürün geldiğinde ise bana işlemlerin tamamlandığını, cumartesi gün giderek motoru teslim alabileceğimi söylediler. Ben de belirtilen şekilde motoru teslim almaya gittim. Evraklar imzalanıp süreç tamamlandıktan sonra bana motorun plakası olmadığı söylendi. Motorun plakası olmadığı bana teslimat tamamlandıktan sonra söylendi. Bu şekilde nasıl trafiğe çıkacağımı sorduğumda ise motoru plakasız şekilde eve kadar götürmem gerektiğini söyleyip polise dikkat et dediler. Motorun teslimatı yapıldığı ve evim de uzak olduğu için motoru orada bırakamazdım. Bu yüzden plakasız şekilde trafiğe çıkmak zorunda kaldım ve 5 dakika geçmeden polis tarafından çevrildim. Bunun sonucunda da ağır bir ceza yedim ve aracım bağlandı. Bu olay üstüne bayiyi arayıp hesap sorduğumda ise bana hiçbir şekilde yardımcı olmadılar ve gelinen son noktada "Satış temsilcimizin sizi uyarması gerekiyordu kusura bakmayın" cevabını alabildim. Aracımı polisten teslim alabilmek için de günlerce uğraşmam gerekti.

Bayinin oluşturduğu koşullarda benim ceza almadan motoru teslim alabileceğim hiçbir senaryo yoktu. Bayi beni adeta köşeye sıkıştırdı ve yasadışı bir eylemde bulunmaya zorladı. Gelinen bu noktada ise Honda Motorsiklet bir çözüm üretme anlamında hiçbir adım atmıyor. Hondanın müşterilerine verdiği değer gerçekten bu mu?

Ertuğrul
09 Ağustos 2024 16:05

Honda Motorsiklet bugün telefon üzerinden oluşturduğum şikayet sonucu bana ulaştı ve çok komik bir cevap verdi. Bayilerinin satış işlemleri ile ilgili bir konuda yardımcı olamıyorlarmış :d

Ahmet
08 Eylül 2023 09:33
Samet sonuçtan hiç memnun değil

Honda Motosiklet Nish Satın Alma Süreci Hizmet Problemi

Samet
14 Ağustos 2024 14:26
Erdi sonuçtan hiç memnun değil

Erdi
24 Temmuz 2023 14:34
Kaan sonuçtan hiç memnun değil

Honda Motosiklet 0 Activa'da Yaşadığım Mağduriyet

Kaan
04 Temmuz 2024 13:42
Honda Motosiklet 0 Activa'da Yaşadığım Mağduriyet
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

Honda Motosiklet Honda Salihli Yükseliş Bayiden Şikayetçiyim

İbrahim