Halil sonuçtan memnun

27 Haziran 2024 14:46
Halil'in Teşekkür Mesajı
“Markaya teşekkürden önce o markayı taşıyabilen eleman ihtiyacınız var. Bu işi de markayı benimsemiş ve gerçekten sorun çözme odaklı olan Honda tansoy un servis sorumlusu serhat bey e teşekkür ediyorum. Serviste tek anlayan dinleyen çözülmeyecek sorun yoktur diyen ve müşteri bizim için önemli diyen sizin gibi ustalara ihtiyaç çok. Markanın Serhat bey gibi işini severek yapan ekmek yediği markayı kendi yeri gibi benimseyen ustalara ihtiyacı var. Bir anlayışlı söz, davranış, müşteri kazandırır Ama anlayışsızlık çok müşteri kaybettirir. Sizin aracılığınızla önce serhat bey e sonra Honda Türkiye ye ve derdimi yetkililere duyurmayı sağlayan Şikayetvar ekibine teşekkür ederim”

27.06.2024 tarihinde Honda Tansoy'dan randevum vardı. Motorumun kilometresi 12.330, iş emri 10:35'te açıldı ve motor bana saat 11:50'de teslim edildi. Teslim edilmeden önce de yarım saat bekletildi. Motorum sırf zaman doldurabilmek için bekletildiğini düşünüyorum. İçeriden getirilen servis elemanı, servis bankosundaki arkadaşa bir saat yaz dedi. Bankodaki arkadaş ise 2.4 saat yazdı. Servis ücretinin saati 581 TL, benden 1394 TL alındı ve toplamda 2454 TL ödedim. Bir saat bile sürmeyen servise 2.4 saat servis işçilik ücreti ödedim. Benden haksız yere fazla para aldınız ve Honda'ya olan güvenimizi zedelediniz. Garanti kapsamındaki motorları sırf garanti bozulmasın diye getiriyoruz, ancak siz adil olmayan şekilde ücretler ilave ediyorsunuz. Benden haksız alınan ücretin tarafıma iade edilmesini talep ediyorum. Eğer iade etmezseniz hakkımı helal etmiyorum. Böyle yapmaya devam ederseniz, bir gün bu insanların ahı olur. Honda'dan her türlü çıkar. Bu paraları çok kolay kazanmıyoruz, senin benden fazla aldığın parayı ben bir günde kazanamıyorum. Adalet ne zaman tecelli eder bilmiyorum, ama kimsenin ahı kimsede kalmaz. Siz de bu yaptığınızın doğru olmadığını biliyorsunuz, insanların mecburiyetini kullanıyorsunuz. Honda Türkiye'ye sesleniyorum; bu servislerinizin denetlemesini ya çok sık yapın ya da başına Japon mu oturtuyorsunuz, Japonlar çok adil. Biz o adaleti istiyoruz.

Halil
Halil
28 Haziran 2024 17:02

17 Temmuz 2024 14:13
Kaan sonuçtan hiç memnun değil

Honda Motosiklet 0 Activa'da Yaşadığım Mağduriyet

04 Temmuz 2024 13:42
Honda Motosiklet 0 Activa'da Yaşadığım Mağduriyet
Ufuk sonuçtan hiç memnun değil

44.000 Km'de Piston Arızası Sonrası Honda'dan Çözüm Bekliyorum

28 Temmuz 2025 14:03
Burhan sonuçtan hiç memnun değil

Yeni Motosikletin Fabrika Hatası ve İlgisizlik

07 Ekim 2024 13:59