Honda Forza 250: Sürekli Sorunlar Ve İlgisiz Servis

27 Aralık 2024 10:45

Honda forza 250 motorumu Alanya Honda bayisinden 13 eylülde aldım. Teslim aldım ve İstanbul'a yola çıktığımda daha 3-5 km gittikten sonra balatalardan ses geldiğini fark ettim. Alanya bayisini aradım söyledim. Rodajı yaptırırken herhangi bir serviste arkadaşlar kontrol eder dediler. Balıkesir de 1000 km rodaj bakımı yaptırırken balatalar kontrol edildi ancak sesi gidermeye dair hiçbir şey yapılmadı.
İstanbul'a geldiğimde H******** servise defalarca gittim sarf malzemesi garanti kapsamı dışında diye yine başvuru bile yapılmadı ama servis personellerini de şaşırtan bir ses geliyordu. Motor 7500 km de ses hiç gitmedi. Bir ay önce yağmur yağarken motor park halindeydi. Ön panelin su aldığını fark ettim. H******** servise getirdim fotoğraflarını çektiler. Birkaç gün sonra sabahtan motoru bıraktım. Akşama doğru aradığımda motoru gelip alabilirsiniz dediler. Servise gittiğimde motora hiçbir şey yapılmadığını haber vereceklerini söylediler. Motora hiçbir şey yapılmıyor ve sabahtan akşama kadar boşuboşuna sadece tutuyorlar. Motoru almaya gittiğimde görüştüğüm arkadaşlar garanti ile ilgili işlemleri nasıl başlatılacağını bilmediklerini bu yüzden beklettiklerini söylediler. Neyse merkezden haber beklendiği söylendi. Garanti için. Birkaç gün sonra aranarak sabahtan motoru bırakmam gerektiğini birkaç teste sokacaklarını söylediler. 26 Aralık 17:30 da motoru kontroller için servise bıraktım. 27 Aralık sabahtan aradığımda bana ön panelle ilgili işlemi yapamayacaklarını ve sade bakım yapacaklarını söylediler. Ben artık Honda dan bıktım. Özellikle H******** bayinizin vasatlıklarından ve beceriksizlerinden bıktım. Yetkili servisinize çalışan personeller garanti ile ilgili işlemleri nasıl başlatıldığını bile bilmezken müşterilerinizi nasıl doğru yönlendirmesini bekliyorsunuz?
Madem ön panelle ilgili herhangi bir test yapılmayacak bana niye motoru bırakırken söylenmiyor? Yine Balıkesir serviste rodaj bakımını yaptırırken alınan notlar da ön cam panelde simetri olmadığı yamukluk olduğu da yazıyor bu şikayetim de H******** servis tarafından hiçbir şekilde dikkate alınmadı. Hatta ve hatta çok takılmamam gerektiği söylendi. Ben bunu hiçbir şekilde kabul etmiyorum. Anla ya da yakıştırmıyorum. Sorunlarım çözülmediği takdirde motorla ve servisle alakalı daha detaylı saçmalıkları paylaşacağım.

İsmail
İsmail

Vallahi bende forza250 aldım pişmanım satıp xmax alacağım Honda artık kalite değil pişmanlık durun motor 10 binde gibi titriyor servis kronik deyip yolluyor

Dostum boşuna uğraşıyordun Honda yetkileri hiçbir şekilde motorun arkasından durmuyor ben bir şey şikayette bulundum ne aradın ne de çözüm bulundu o yüzden tercihin bir daha Yamaha olsun yetkililrr çok ilgililer.

Kerem sonuçtan hiç memnun değil

Honda Forza 250 2023 Model Direksiyon Bölgesinden Gelen Sesler

26 Temmuz 2023 18:46
Recep sonuçtan hiç memnun değil

Honda Motosiklet Honda 2024 Pcx 125 Taban Bozmuş Lastikli Motosiklet Satıyor

11 Temmuz 2024 20:29
Honda Motosiklet Honda 2024 Pcx 125 Taban Bozmuş Lastikli Motosiklet Satıyor
Kaan sonuçtan hiç memnun değil

Honda Motosiklet 0 Activa'da Yaşadığım Mağduriyet

04 Temmuz 2024 13:42