Profesyonellikten Uzak Bir Güzellik Deneyimi

08 Ekim 2024 14:49

Hayatımın yanlışlarından bir tanesiydi bu salona gitmek. Arkadaşımın tavsiyesi üzerine gitmiştim. Arkadaşıma işlem yapan çalışan gayet güzel, ancak bana yapan çalışan yeni işe girmiş, amatörmüş ve benden sonra işten çıkartılmış. Ben mağdur olduğumla, tırnaklarım mahvolduğuyla kalakaldım. Şu an toparlanma sürecinde ekstra vitaminler kullanıyorum. Manikür, pedikür, protez tırnak, kalıcı oje işlemi yaptırmıştım. İşletme sahibi personelde sıkıntı olduğunu kabul etti, ancak hatasını telafi edecek hiçbir şey yapmadı. Çalıştırdığı personel ne kadar amatörse, acemiyse kendisi ondan daha fazla amatör! 10 yıldır bu işi yaptığını söylüyor. 10 yıldır bu işi yapan bir işletmeci, denemeden koltuğa oturtup nasıl insanların ellerini, ayaklarını, sağlıklarını emanet ediyor ya da bu işte profesyonellik neresinde oluyor?

İ. Günal
İ. Günal

Merhaba Feyza Hanım Öncelikle müşteri memnuniyetine önem veren bir kurumuz bu konuda firma sahibimiz danışanlarımızın memnuniyetine özellikle çok dikkat etmektedir. Merkezimiz profesyonel hizmet vermektedir. Bu nedenle yoğun bir randevumuz sistemimiz var. Memnuniyetsizliğinizi belirtseydiniz mutlaka öncesinde çözebilirdik. Siz tırnaklarınızı kullandıktan 2 hafta Sonra bize ulaştınız. Öncesinde herhangi bir mesajınız yok ve bize ulaşıp bilgi vermediniz Feyza Hanım. 2 hafta sonra aradığınızda 1 tırnağınızda sıkıntı olduğu belirttiğiniz ve Beylikdüzü tarafındayım geleceğim ve başka bir zamanım yok dediniz biz yoğun randevu olmasına rağmen sizi kabul ettik. Ve sorun yaşadığınız 1 tırnağınıza ücretsiz olarak işlem yaptık. Sonrasında nailartımı da beğenmedim dediniz onu da yapın dediniz diğer bekleyen randevulu danışanlarımızın randevuları olduğu için başka bir zaman tekrar işleme alabiliriz denildi size, sizde bağırarak merkezimizden ayrıldınız. Biraz daha sağduyulu olmaya davet ediyoruz sizleri.

17 Ağustos 2024 22:58

30 Haziran 2024 20:54