30 Haziran 2024 20:54

Instagram paylaşımlarına kanarak el protez ve pedikür randevusu aldım. Tırnaklarımı yapan kişi benimle ilgilenirken en az yarım saat birisiyle görüntülü konuştu. Zaten ilgisini bana vermesi imkansızdı. Kahveyi geçtim, su bile sormadılar. Elleri için nail art olan bir model gösterdim. Uzun süreceği için surat yaptı. Uğraşmak istemediğim işin düz rengi kabul ettim. İnci tozu sürelim bari dedim ama uzmanın nasıl yapılacağı hakkında hiçbir fikri yoktu. Sürüp hepsini süpürdü. Hayatımda gördüğüm en parlamayan, görünmeyen, ısı olmayan toza ek ücret ödedim. Ellerimi bitirdiğinde bir gariplik olduğunu hissettim. Zaten ojeleri o kadar önden sürdü ki sanki bir haftalık tırnak izlenimi oluştu. Ama en önemlisi tırnaklarım havada tam yapışmamıştı. Pedikür ve kalıcı ojem aynı uzman tarafından hijyenik olmayan koşullarda yapıldı. Ve sizden boşu boşuna pedikür ücreti alıyorlar. Bırakın ayak altı bakımını, topuk kremi bile sürmedi. Uzmana baş parmaklarımda çatlak olduğunu, güçlendirici yapması gerektiğini söyledim, birisini unutmuş. Hiç ses çıkarmadan çıktım oradan, iki gün sonra ellerimdeki üç tırnak çıktı. Bayağı protezler havaya kalktı. Ayağımda iki tırnağım soyuldu. Merkeze yazdım. İşimizin arkasındayız, düzeltelim dediler. Maalesef hata edip gittim. Ayağımı yaparken merkezin sahibi geldi. Tırnağınız kırılmış, bu olabilir diyor. Kalıcı oje atmasa tırnak nasıl kırılacak diyorum. Geçen de benim tırnağım kırıldı diyor. Ya hadi o tırnak kırıldı, ellerindeki protezler attı diyorum. Sakin olun, biz işimizin arkasındayız diyor. Hayatımda böyle diyalog yaşamadım. Kadın bana, para için ona tekrar gitmişim gibi davrandı resmen. Konuşma bitti, hala dönüp yanıma gelip benim uzmanım 12 yıllık uzman diyor. Sen de suratına, 'Ya kardeşim bana ne? Ben de on yıldır tırnak yaptırıyorum ama böyle bir şey yaşamadım.' diyemiyorsun. Orada işim bitti ve kadının yanına gidip ayağım için uzmanın unuttuğu güçlendirme ücretini de verdim. Kadın istemedi ama bana kendimi o kadar garip hissettirdiler ki ödemeyi yapıp oradan çıktım. Gün sonunda bir hafta sonra ellerimde tırnak yoktu. Hepsi attı. 1630₺ ödeme yaptığım merkezden bir hafta sonra başka yerde tırnaklarımı tekrar yaptırdım.

Sibel sonuçtan hiç memnun değil

Yanıltıcı Görseller, Kötü Hizmet Ve Yüksek Fiyat!

26 Haziran 2025 22:16

17 Ağustos 2024 22:58